טיפול ברוזציה במשך שנתיים

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• טיפול ברוזציה במשך שנתיים
    טטיאנה
    01/11/2016

היי...אני סובלת מרוזציה כבר קרוב לשנתיים...מדי פעם מקבלת מרשם למינוציקלין, הטיפול עוזר קצת אך אחרי שאני מפסיקה לקחת הכל חוזר...מה עושים? איך אפשר להיפטר מהדבר הזה...אין לי כבר כוח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ברוזציאה במשך שנתיים

יפית כהן
    01/11/2016

טטיאנה שלום וברוכה הבאה לפורום,

בהסתייגות שלא איבחנתי את הסימפטומים בעור פניך אציין מניסיוני כי הטיפול ברוזציאה חייב להתבסס על פרוטוקול מערכתי קרי, טיפול תרופתי אשר יותאם לך בהתאם לסימפטומים ולתת סוג הרוזציאה, פרוצדורות אסתטיות וקרמים דרמו קוסמטים ייעודיים לרוזציאה. אנטיביוטיקה מסוג מינוציקלין נרשמת במקרים רבים כ- Gold Standard לטיפול ברוזציאה ואף אקנה. מניסיוני בטיפול ברוזציאה, אנטיביוטיקה זאת יכולה להיטיב במקרים מסויימים עם הסימפטומים בעור הפנים אבל עם תום תקופת השימוש בד"כ קיימת חזרה של הנגעים. על כן, טיפול תרופתי שמתבסס רק על אנטיביוטיקה אינו מספק. יש לאבחן את עור פנייך באמצעות ציוד מיוחד על מנת להבין מהיא האדמומיות בעור הפנים. האם מקורה בנימי דם או בגלל סיבה אחרת. יש לבדוק האם קיימים פצעונים בעור פניך ולבדוק את צורתם ועוד..אנטיביוטיקה לא מטפלת לדוגמא בנימי דם סטטים ולא בהפרשת חלב מוגברת אם זאת קיימת.

בכל מקרה, אציין שכיום ההצלחות בטיפול ברוזציאה מרובות וככל שמקדימים לטפל כך מונעים פרוגרסיביות והחמרה בסימפטומים. למידע נוסף, תוכלי למצוא באתר האינטרנט שלי: www.yafitcohen.co.il. כמו כן, תוכלי ליצור עימי קשר להתייעצות אישית. בברכה, יפית כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו