רוזציאה וסבוריאה בקרקפת ובפנים

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזציאה וסבוריאה בקרקפת ובפנים
    משה
    28/11/2016

שלום יפית!
    אני בן 33 סובל שנים מסבוראה בקרקפת ובפנים למדתי לשלוט על התסמינים בקרקפת עם שמפואים טבעיים וקרמים, ובפנים מעט קרמים ולפעמים חומץ תפוחים, לפני כמה חודשים החלה אותה אדמומיות שורפת (כרגע ללא פצעים) בלחיים בסנטר באף ומעט במצח, כרגע היא באה והולכת. התחלתי בדיאטת דלת fodmap שכן ליוו את התופעה בעיות בבטן, התרחקתי מהשמש (אפילו נורות ניאון שורפות אותי) ובעיקר מהגקוזי/סאונה שהם גורמים להופעת התופעה הכי הרבה. מאוד מהר הסבוראה "התלבשה" על האדמומיות והתרחבה, הרופא שלי טען שזה סבוראה בלבד (ראה אותי ביום טוב) ונתן לי אלידל וניזורל שעזרו מאוד לסבוראה אבל שרפו את העור והגבירו את האדמומיות. כיום אני משתדל לשים אקניל רוז פעם ביומיים (עדיין מאוד שורף בחצי שעה ראשונה).

איך כדאי להתייחס לטיפול משולב של סבוראה והאדמומיות?
    מה מלדעתך כדאי להוסיף לטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

משה
    28/11/2016

לאחר שתי שימושים האקניל רוז עושה רושם שמחמיר את התופעה... הוא בהחלט לא מרגיע את העור ובבוקר האדמומיות חזקה משהייתה בערב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו