רוזציאה וטיפול בתכשיר kb pure

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזציאה וטיפול בתכשיר kb pure
    ימית
    06/02/2017

שלום אני בת 28,
    יש לי רוזציאה בשתי הלחיים שמתבטאת בעור מודלק קילופים ואדמומיות. לאחרונה קיבלתי מהקוסמטיקאית שלי תכשיר בשם kb pure skin relaxer mask .
    רציתי לדעת אם התכשיר מותאם לטיפול ברוזציאה. אם הוא טוב, כי בדקתי על המרכיב פרפינום ומצאתי שהוא לפעמים מחמיר פצעים בעור צעיר ויותר מתאים לעור מבוגר.
    האם המוצר יטיב איתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזציאה וטיפול בתכשירים

יפית כהן
    07/02/2017

ימית שלום וברוכה הבאה לפורום,

בהסתייגות שלא אבחנתי את הסימפטומים בעורך, אציין מניסיוני כי יש לאבחן באופן קליני את העור ולהבין מה היא אותה אדמומיות ודלקתיות אשר בעורך. האם מקורה בהפרשת יתר של בלוטת חלב, נימי דם או שמא מדובר בטפיל הדמודקס או גם וגם. האם ההתקלפויות והיובש הינם כתוצאה מעור מיובש או שמן מיובש או חיספוס בעור הנגרם כתוצאה מפעילות פתוגנית של טפיל הדמודקס. את כל האינדיקציות האלו ואינדיקציות נוספות אנו בודקים במסגרת האיבחון הקליני המושתת בעיקרו על ניסיונו של איש המקצוע ומיכשור טכנולוגי מתקדם לדימות העור המאפשר לאבחן את הנעשה מתחת לפני שטח העור בעומק של עד 1 מ"מ. רק לאחר בדיקה והתחשבות באינדיקציות נוספות ניתן יהיה להתאים את הפרוטוקול הטיפולי.

מניסיוני בטיפול ברוזציאה, טיפול המושתת על קרם אחד להרגעת העור אין בו די על מנת לטפל בכל הסימפטומים של הפרעת עור זאת. התאמה נכונה של טיפול תרופתי בחלק מהמקרים, בשילוב פרוצדורות אסתטיות וקרמים ייעודיים מותאמים אישית לסמפטומים שהינם אנטי דלקתיים מלחחים ומזינים הם אלו שיטיבו עד מאד עם עור הפנים. כאמור היריעה כאן קצרה ויש המון מה לכתוב...

מצרפת תמונה "לפני ואחרי "של לקוח אשר הגיע אליי עם רוזציאה במצב אקוטי של העור. מהתמונות ניתן להבין כיצד אבחון קליני מדוייק והתאמה נכונה של הפרוטוקול הטיפולי תביא לשיפור ניכר בעור הפנים.

בהצלחה,
    יפית כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזציאה וטיפול בתכשיר kb pure

ימית
    07/02/2017

בנוסף לקרם הזה הרופא נתן לי גם רואקוטן ואלידל כלומר אני לא משתמשת רק בקרם אחד. הייתי אצל מספר רופאים ואף רופא, למרות שביקשתי, לא שלח אותי לביופסיה ולא בדק את בלוטות החלב. יש לי יובש ואם אני לא מלחחת את האיזור אני מרגישה שזה מחמיר וההתלקחות לא נרגעת לי. מה את ממליצה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו