אקנה רוזציאה-האם הטיפול שקיבלתי הוא נכון?

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אקנה רוזציאה-האם הטיפול שקיבלתי הוא נכון?
    אנה
    06/10/2017

שלום יפית,
    אובחנתי ע״י רופא עור לפני כמה ימים באקנה רוזציה, אחרי אבחנה שגויה של רופא עור אחר שחשב שיש לי סבוריאה והביא לי משחת יומובט שלא עזרה, לאחר האבחנה הוא אמר לי לקנות סבון אקניל ווש, לקחת 2 מינוצקלין ביום ולמרוח רוזקס פעמיים ביום, וחוץ מזה לא להשתמש בקרמים או קרם הגנה כרגע כי הוא חושב שזה מחמיר את מצב העור שלי.
    עברו רק מספר ימים אחרי שהתחלתי עם הטיפול, אני רואה שיפור אבל העור מרגיש ממש יבש, האם בכל זאת כדאי לי להשתמש בקרם לחות כלשהו?
    ומה את חושבת על הטיפול שהוא נתן לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אנה

לילך קפלן
    08/10/2017

על מנת שהעור לא יהיה יבש, תוכלי להשתמש בקרם לחות.
    באשר לבחירתו של קרם לחות המותאם לרוזציאה, תכשיר כגון קרם לחות נטול בישום, ללא חומרים משמרים מסוג פארבנים, שאינו קומדוגני ואינו סותם נקבוביות העור, נטול שומן Oil Free והיפואלרגני יכול להיות תכשיר מוצלח לליחוח העור אך אינו בהכרח מספק כאשר מדובר ברוזציאה! חשוב להבין כי במצבים של רוזציאה יובש בעור הפנים עלול להיות מושפע ומוחמר גם מגורמים חיצוניים מלבד סבונים ותכשירי קוסמטיקה. תנאי קור, רוח ומיזוג עלולים גם הם להחמיר את האדמימות האופיינית. על כן, במקרים רבים מומלץ להשתמש בקרמים הזנתיים, משקמי מחסום הגנה המכילים מרכיבים מלחחים, מרכיבים אנטי דלקתיים, מרכיבים מרגיעים ומזינים.
    באשר לטיפול הרפואי, משאירה לרופא מוסמך לשפוט בנושא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אנה
    08/10/2017

תודה על התשובה, את יכולה להמליץ לי על קרם ספציפי של חברה מסוימת? ואיך להשתמש בו יחד עם הרוזקס? לפני או אחרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו