האם קור מחמיר את המחלה?

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• האם קור מחמיר את המחלה?
    יעקב
    19/11/2017

אני נוסע לאירופה לכמה שבועות ואני מתעתד להיות במזג אוויר קר ויבש. פעם קודמת שהייתי בסיטואציה כזו הייתה לי התפרצות חמורה של רוזציאה, רציתי לדעת אם זה קשור לקור וליובש ואם כן אז איך אני יכול למנוע את ההתפרצות מבעוד מועד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם קור מחמיר את המחלה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יעקב

לילך קפלן
    19/11/2017

מן הספרות עולה שתנאי מזג אוויר קיצוניים (קור/חום/רוחות/שלגים) וכדומה, יכולים להגביר את תופעת הרוזציאה.
    הדבר הטוב ביותר הוא לא להיחשף לתנאי מזג אוויר קיצוניים. במידה ואין ברירה, להגן על עור הפנים בעזרת כל דבר, אם זה צעיפים, או קרם טוב שימנע יובש או גירוי.
    נסיעה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קור ורוזציאה

לילך קפלן
    20/12/2017

שלום רב,
    אכן קור ורוחות יכולים להחמיר מאוד רוזציאה. ממליצה לך, להתעטף טוב בצעיפים, להימנע ממגע ישיר של הפנים עם רוחות ויובש. מעבר לזה, אין הרבה מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו