הוצאת שחורים ללא קוסמטיקאית

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• הוצאת שחורים ללא קוסמטיקאית
    רז
    27/02/2018

אני קצרה בכסף ולצערי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית הוא פריווילגיה שאני לא יכולה להרשות לעצמי כרגע. יש לי הרבה שחורים ומדי פעם גם פצעונים. יש דרך לעשות טיפול שחורים ביתי שלא עולה הרבה כסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי שחורים בבית

לילך קפלן
    28/02/2018

נקודות שחורות הן אחת מבעיות העור הכי לא אסתטיות שיש. שחורים מופיעים בעיקר באזור ה-T של הפנים, שכולל את הסנטר, האף והמצח, אזור שנוטה להיות שמנוני יותר מכל שאר האזורים. ניתן להיפטר בצורה פשוטה ביותר מהשחורים המציקים על ידי טיפול פנים ביתי, חשוב לזכור, לעולם לא למחוץ את השחורים. בנוסף, להוצאת שחורים קשים במיוחד העדיפו להתקלח במקלחת חמה כדי לאפשר פתיחה קלה יותר של הנקבוביות. לפניכם כמה דרכים יעילות לנקות שחורים מהאף בחינם, באופן טבעי ובקלות, בהצלחה!
    מסכת חלב וג’לטין
    המצרכים הדרושים: כף אבקת ג’לטין וכף חלב.

התהליך ההכנה: תחילה שימו את המצרכים, קודם את החלב ולאחר מכן את הג’לטין בקערה עמידה לחום. לאחר מכן ערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד, הכניסו את הקערה למיקרוגל למשך 10 שניות, בחום בינוני.
    מרחו על האזורים הנגועים, חכו עם המסכה על הפנים כ- 10 דקות עד להתקשות והסירו בעדינות מהפנים.
    זהו הפתרון המושלם לכל מי שאין הרבה זמן פנוי, בכמה דקות ראשי הנקבוביות המלוכלכים ידבקו למסכת הג’לטין ויעזרו לכם להיפתר מהשחורים בקלי קלות ולהותיר את העור שלכם נקי, רענן ומטופח!
    מסכת חמר
    המצרכים הדרושים: כף מים וכף חמר טבעי.
    התהליך ההכנה: כדי להכין את מסכת החמר, הכינו קערה ושפכו לתוכה את המצרכים, המתינו 20 דקות לייבוש המסכה, בתום הזמן שטפו עם מים חמים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו