IVERMECTIN 1% cream האודם והפיצעונים בפנים החריפו

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• IVERMECTIN 1% cream האודם והפיצעונים בפנים החריפו
    גל
    15/05/2018

שלום רב,

מזה חצי זנה אני סובל מאדמומיות כרונית בפנים מלווה בפצעים אדומים פרוסים באיזור ה-T (אציין כי אני בן 26 ומעולם לא היה לי פיצעון אחד אפילו- עור של תינוק) עשיתי טסטים ויצא שזה לא נובע מאלרגיה השתמשתי ב701 סוגי סטרואידים גם דרך הווריד, גם בבליעה וגם דרך משחה וקרם.
    הסטרואידים אכן העלימו את הבעיה אבל רק טישטשו את הסימפטומים.
    בכל אופן לאחר שעברתי למומחי עור נוסף שיאבחן את הבעיה הוא בדק אותי ונתן לי טבעקוטן למשך שבוע ואז איברמקטין 1% בצורת קרם (הכנה רוקחית) ולאחר מכן בנזק לרמת תחזוקה יומית. כעת שאלתי היא :
    איך שהתחלתי להתשמש באיברמקטין האודם והפיצעונים בפנים החריפו עד לרמה שאני קצת חושש להמשיך לשים את זה, האם זה תקין? כלומר האם זאת פעולה חיובית שהטפיל הדמודקס אכן ניפגע וזה משתקף בהחמרה? או שבכלל זהו מצב לא תקין שעליי להיזהר ולהפסיק את הטיפול בו...?

**אודה לתשובה וסליחה על האורך**

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גל

לילך קפלן
    21/05/2018

משאלתך עולה שאתה מטופל אצל רופא עור. נראה לי שראוי שתפנה שאלה מסוג זה אליו. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו