שימוש בג׳ל דואק - אקנה רוזציאה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• שימוש בג׳ל דואק - אקנה רוזציאה
    יעל
    28/05/2021

היי, אני בת 21 ושני רופאי עור איבחנו אותי עם אקנה רוזציאה. הרופא נתן לי משחה, במרשם כתוב ל30 יום, שנקראת דואק ג׳ל.
    אשמח לדעת האם יש איזשהן תופעות נלוות שהמשחה עלולה לעשות כדי שלא יהיה מופתעת.. האם לדעתך הטיפול יעבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בג'ל דואק- אקנה רוזציאה

יפית כהן
    13/06/2021

הי יעל יקרה, דואק הינו תכשיר המכיל אנטיביוטיקה מסוג קלינדמיצין ומרכיב נוסף בשם בנזואיל פרוקסיד. התכשיר ניתן פעמים רבות לטיפול נקודתי בפצעי אקנה. בהסתייגות שלא אבחנתי את הסימפטומים בעור פניך אציין כי על פי התמונה שצרפת לא ניתן לאבחן מה הגורם לאדמומיות בעור פניך שכן יש צורך לאבחן את הנעשה בעור באמצעות מערכות לדימות העור. טיפול ברוזציאה או אקנה רוזציאה מחייב טיפול מערכתי מניוני שאינו מושתת על טיפול אחד או תרופה אחת. מריחה של דואק גיל על אזור מפושט עלולה לגרום לרגישות העור בחשיפה לשמש ובנוסף לעיתים לגרוי , יובש ואפילו האדמה של העור. על כן , יש צורך לנקוט במשנה זהירות עם התכשיר ומומלץ להשתמש בקרם הגנה בחשיפה לשמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו