מיואש!

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• מיואש!
    עומר
    18/06/2008

שלום! אני בן 19.5 ואובחנה אצלי המחלה לפני כחצי שנה(כאשר המצב הפך לבלתי נסבל!). ניסיתי טיפולים שונים כמו: ראקוטאן ומינוציקלין לתקופה של חודשיים אך ללא הועיל =\... במקרה שלי לפחות, המחלה גרמה למצב הנפשי ולאיכות החיים לרדת ל-0(בגלל טראומות עבר) ולהביא אותי לתחושת מרירות וחוסר אונים. האם יש דרך כלשהי(אפילו לקיחת סיכון) לשים סוף למחלה הזו או לפחות להגיע להטבה משמעותית? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עומר

18/06/2008

ברוך הבא לפורום,
    חשוב שתבין שלוקח זמן לטפל במחלה, חודשיים זה לא מספיק גם אם הטיפול שהציעו לך הוא הנכון עבורך. (לראוקיוטן לוקח זמן לעבוד).
    צריך סבלנות, יש עוד משחות אחרות שאתה יכול לנסות, אני מציעה לך לחזור לרופא שלך ולהתייעץ איתו שוב. (יש רופאים אחרים אם אתה לא מרוצה מהרופא שלך)

נכון שאין תרופה למחלה, אבל אין שום סיבה שאיכות חייך ירדו ל-0, משום שכן אפשר לשלוט במחלה הזו, אפשר לעצור את התפתחותה.

וכן אפשר למצוא דרכים לחיות עם המגבלות של המחלה,
    אני מציעה לך לכתוב אלי למייל ([email protected]) ולהשאיר טלפון, אחזור אליך ונדבר.
    אנסה לעזור,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו