אדמומיות בפנים מעל שנה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפנים מעל שנה
    חנה
    22/08/2021

היי
    מקווה שתוכלי לעזור לי
    הייתי אצל רופא עור שנתן לי משחות כמו ניזורל והידרו אגיסטן שלא עזרו
    מורחת קרם לחות מכל הסוגים האפשריים ולא עוזר
    סובלת כבר מעל שנה מאדמומיות באיזור הסנטר, זה לא מגרד אך יש על זה מן קשקשת כזו כשהעור יבש
    אשמח להמלצה לטיפול שיכול לעזור לי מתחננת!!!
    ד״א בהריון בשבוע 11 אך הופיע ממש מזמן תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות בפנים מעל שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפנים מעל שנה

יפית כהן
    22/08/2021

חנה יקרה,
    ברצוני ראשית להודות לך על השיתוף. אני אשמח מאד לעזור לך. בהסתייגות שלא אבחנתי את הסימפטומים בעור פניך ולמרות שהתמונה ששיתפת אינה חדה וברורה אציין כי הרופא נתן לך טיפול אנטי פטרייתי "ניזורל", ובנוסף הידרואגיסטן אשר מכיל מרכיב אנטי פטרייטי וסטרואידים. השאלה שנשאלת היא אם הרופא בדק אותך עם מכשור מסויים "דרמוסקופ" מעין זכוכית מגדלת קטנה או שרק העיף מבט? מהתמונה ששיתפת נראה כי כנראה קיימת הפרשת חלב מוגברת קרי ,עור שמנוני למרות שהעור יכול להיות גם שמנוני ומיובש ()אין סתירה בין השניים) ,ובהחלט ייתכן כי האודם בעורך נגרם משגשוג טפיל הדמודקס או שגשוג טפיל הדמודקס בשילוב אודם שנגרם כתוצאה מצבר מיקרוסקופי של נימי דם. יש צורך לבדוק את הנעשה בתוך העור באמצעות מערכות לדימות העור, על מנת לאבחן במדוייק את הנעשה בעורך ואת הגורם לאודם. כעקרון, כאשר קיימת מעורבות פטרייתית רופאים רבים רושמים את משחת הניזורל, אך במידה והאודם נגרם מדמודקס או מצבר מיקרוסקופי של נימי דם הרי שיש צורך לקבוע לך פרוטוקול טיפולי שונה. לגבי תכשירים קוסמטים מומלץ לבדוק מרכיבים שכן במידה וקיים דמודקס הרי שמרכיבים מסויימים יכולים להחמיר את הסימפטומים שבעור פניך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו