כמה טיפים חשובים, סובלת שנים ארוכות מרוזציאה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• כמה טיפים חשובים, סובלת שנים ארוכות מרוזציאה
    Sharon Yam Sana
    13/12/2021

הי,
    אני חיה מספר שנים בארה"ב, בארץ הוצעו לי רק כדורים שנמנעתי לקחת אותם.
    שיניתי הרגלי חיים עד גמה שיכולתי. במהלך השנים ניסיתי כמה תכשירים, אחד מהם הרגשץי שעוזר לי מאוד, כשסיפרתי על כך בארץ לרופא העור שלי הוא דחה וביטל את כל מה שאמרתי כאחד, כשעברתי לארה"ב רופא העור החדש רשם לי תכשיר/ סבון שכשבדקתי את החומר הפעיל - הוא היה זהה, רק במינון נמוך יותר, עד היום אני משתמשת בסבון הישראלי, מפני שאני מרגישה שהוא עוזר לי יותר - תרחיץ סבוסל הישן - נמכר בבתי המרקחת ללא צורך במרשם.
    דברים נוזפים וחשובים- למרות השימוש בתרחיץ, באיזור הפה היתה אדמומיות קבועה, רופא העור שלי בארה"ב פתר לי אותה בקלילות 😮- שינוי משחת שיניים!!! - עברץי לצחצח במשחות pronamel - יש כמה מותגים כאלה, הזמינה ביותר היא של סנסודיין, משיה פחות כיפיית - שאין בה את החומר המקציף שנותן תחושת נקיון - אבל גורם לגירוי באיזור הפה לאנשים עם רוזציאה.

ובנושא המנעות מהשמש - כל כך חשוב קרם הגנה לפנים! אבל שוד ושבר, לי זה היה טריגר לאדמומיות וצריבה בפנים - גם קרם הגנה יעודי! בעזרת הרופא הותאם לי קרם שאינו פוגע בעור שלי, קרם שאני קונה בסופר כאן, אין בו מרכיב שמגרה את עור הפנים שלי, שכחתי את שמו של החומר - הקרם הוא CeraVe - spf 30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה טיפים חשובים, סובלת שנים ארוכות מרוזציאה

יפית כהן
    13/12/2021

שרון יקרה,

המון תודה על הטיפים ששיתפת. אני מאמינה שהמידע יעזור לאנשים רבים הסובלים מרוזציאה. אין כמובן חכם כבעל ניסיון ויש המון ניסוי וטעייה גם בשימוש של תכשירים קוסמטים. מוזמנת להכנס גם לקבוצת התמיכה ברוזציאה בפייסבוק שבניהולי ולשתף שם את כל המידע והטיפים ששיתפת כאן בפורום BE OK.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו