אוכל?

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אוכל?
    הדסי
    22/06/2008

מאיזה מאכלים אתם ממליצים להימנע?
    אני יודעת כבר על אלכוהול, שתיה חמה ובמיוחד קפה, תבלינים חריפים.. מה עוד?

מה אתם אומרים על קטניות ועל שימורים ובמיוחד על מוצרי חלב?

שיהיה שבוע טוב
    וישר כוח על הפורום !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הדסי ותודה!

22/06/2008

חולי רוזציאה אמורים להמנע ממאכלים שגורמים להתרחבות וחום. (כמו הדברים שהזכרת) זה הכל, כל השאר זה כבר סובייקטיבי.
    (למשל, מאכלים ממותקים ואוכל מטוגן לא עושים לי טוב. יש חולים שטוענים שיוגורט, קטניות ושימורים לא עושים להם טוב ולי זה מצויין)

שיהיה שבוע נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי הדסי

יעל
    29/06/2008

בקשר לאוכל - יש המון גישות ולכל אחד מתאים משהו אחר. הכי מומלץ לדעתי זה לבחון אילו סוגי מזון גורמים לך לפצעים, הסמקה, פריחה וכו'. ישנם אנשים למשל, שקמח ומוצרים המכילים גלוטן גורמים להם לאדמומיות לי לדוגמא מוצרי חלב גורמים מיד לפצעים ו/או פריחה וגם סוכר בכמויות גדולות. ממתיקים מלאכותיים לא משפיעים עלי, וגם לא גלוטן. בקשר לשימורים - חומרים משמרים גורמים לתגוות אלרגיות אצל אנשים רבים שיכולות גם להתבטא בפריחה או אדמומיות. על קטניות לא שמעתי שום דבר בהקשר של רוזציאה. קטניות דוקא נחשבות למזון בריא מאוד. אם את "חושדת" שסוג אוכל מסוי גורם לך לבעיות בעור אז את יכולה להפסיק לצרוך אותו או להוריד את הכמויות לתקופה מסוימת ולראות אם יש השפעה על מצב העור או לא. אני ראיתי שיפור גדול בכמות הפצעים והפריחות בעור כאשר הפסקתי עם מוצרי חלב, קפה ושמן. בהצלחה! יעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ותודה !!

הדסי
    04/07/2008

אתן לא מאמינות !! ישתבח שמו עשיתי כל מיני נסיונות בשבועיים האחרונים, הפסקתי עם : קפה, תה, חלב, עברתי לחמם בטוסטר במקום על המחבת, החלפתי ללחם מלא במקום לבן, פירות במקום ממתקים והפסקתי עם אוכל חריף אה וגם הוספתי טחינה! וגיליתי שנענע מורידה את טמפ' הגוף ושיבה מעלה. וגם עברתי למים במקום ממותק :) אני יודעת זה נראה הרבה אבל אני בחורה קיצונית :)) בקיצור זה עבד - המצב ממש הרבה הרבה יותר טוב !! (באמת לא נראה שיש מניעה מלאכול קטניות) עכשיו לכי תדעי מה המפתח לשיפור מבין כולם, אבל נראה לי אני אשאיר את זה ככה, מרגיש יותר בריא בלי קשר :) שתהיה לכולם שבת שלום :) ותודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי הדסי

04/07/2008

אני שמחה שהצלחת למצוא את התזונה המתאימה לך ביותר.
    אנו, חברי הפורום נשמח לשמוע ולהתעדכן אם יהיו לך חדשות טובות כאלו גם בעתיד!

סופ"ש נעים וקריר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו