מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקתיות חריגה לאחר טיפול פניםאליאלי07/03/2024
היי
לאחר שבוע בערך שעברתי טיפול פנים
ושימוש בתכשירים שנקנו מהקוסמטיקאית
התעוררתי בבוקר עם פנים נפוחות וכואבות בצד הימני כולו
ביום של הטיפול ציינתי בפני המטפלת שאני לוקחת אוגמנטין בגלל הגרון.
היא אמרה שמצויין שאני אומרת לה כי יש דברים שאסור לעשות.
עשיתי את הטיפול עם מכשירים של חום וקור קיצוני מאוד ומזותרפיה בפעם הראשונה..
הנפיחות הגיעה ללא שום כאב ובאופן פתאומי אך לאט לאט התחילו כאבי תופת בשיניים למטה ודלקתיות מטורפת של שלושה שבועות שבהם אני עוברת גיהנום
חשבתי שזה בגלל השיניים
הסרתי שני כתרים ועקרתי אחת ואת השניה לא היה ניתן לעקור את השורש כולו עקב הדלקת החריפה
במהלך השבועיים הראשונים נאמר לי לקחת אוגמנטין ושילבו אנטיביוטיקה נוספת פלגיל מאחר והדלקת רק מחמירה ולא יכלו לגעת בפה. בין היתר עברתי ניסיון כירוגי לשאיבה של הדלקת עם התערבות כירוג בבתי חולים שונים (3) והכנסת נקז שאיתו הסתובבתי 3 ימים עם תפרים כדי לעזור לדלקת לדעוך אך גם זה ללא הצלחה…
הדלקת עדיין ישנה
ויש פגיעה עצבית בלשון שהיא רדומה ולטיפול קיבלתי גם סטרואידים.
אני אציין שהמקום שבו עשיתי את הטיפול פנים הוא אחד הטובים בארץ ולא היו לי מעולם בעיות מלבד הפעם הזאת ולאחר שהתייעצתי עם מספר רופאים כירורגים ורופא המשפחה נאמר שיכול להיות קשר לטיפול ולהסתבכות.
עכשיו אני בלי שיניים בצד הימני למטה
והלשון והחלק הפנימי עדיין רדומים כך שאף רופא לא מוכן ״להתעסק איתי״ עד שתהיה החלמה מהירה ולמרות שהשורש עדיין בפנים וכביכול לא תקין אין לי כאבים בשורש אלא עדיין הפנים לא חזרו לעצמן.
עוד דבר זה היה גם הצוואר שהתנפח והיה מודלק קראו לזה צלוליט אם אני לא טועה והכאבים היו עצומים מתחת לעור ולא בתוך הגרון…
מה דעתך גרם לכל הדלקתיות מההתחלה? מה אסור לעשות בפנים כשלוקחים אוגמנטין לצורך העיניין
אני מאוד כועסת שעברתי חודש כזה בגלל חוסר האחריות של המטפלת
ועדיין סובלת ולא יודעת אפילו מה להגיד לה
לא סיפרתי לה ולא שיתפתי עדיין
ואם הייתי יכולה להעלות תמונות היית מבינה שזה מזעזע וכמה הסבל גדול גם ויזואלי וגם פיזי
תודה ומקווה שהצלחתי להסביר…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?