רוזציאה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזציאה
    מישהי
    06/07/2008

אני כבר שבועיים וחצי עם הפריחה ויודעת שזה לוקח 8 שעבועות עד שזה עובר, אבל האם בכל זאת יש איזה שהוא טיפול/משחה/כדורים שיכול לרפא את ה"כתמים" האדומים שיוצאים על על הגוף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזציאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם את בטוחה שזו רוזציאה?

יעל
    07/07/2008

היי, התיאור שלך של פריחה על הגוף נשמע שונה מאוד מרוזציאה. רוזציאה מתאפיינת באדמומיות ופצעונים על עור הפנים והיא בעייה כרונית (אינה עוברת אחרי פרק זמן מסוים). כדאי לך להתייעץ עם רופא העור שלך לגבי הטיפול הרלוונטי בבעייה שלך. בהצלחה, יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

08/07/2008

תנסי להפנות את השאלה לפורום מחלות עור ומין,

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

12/07/2008

אני שמחה שמצאת משהו שעובד בשבילך!
    לשאר הקוראים אני ממליצה להתייעץ עם רופא עור לפני שמחליטים להשתמש בכל תרופה!
    כידוע עור של חולי רוזציאה מאד רגיש, ואני הייתי נמנעת מניסויים, מהסיבה הפשוטה שברגע שמחמירים את המחלה קשה (או בלתי ניתן) להחזיר את הגלגל אחורה.

נקודה למחשבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו