קרם הגנה-אדמומיות בפנים

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• קרם הגנה-אדמומיות בפנים
    אמילי
    01/04/2025

יש לי רוזציאה, כל פעם שאני בשמש אני שמה קרם הגנה ואז הקרם הגנה מגביר לי את האדמומיות בפנים. ניסיתי כבר מלא סוגים: ד"ר פישר, לה רוש פוזה (הג'ל לא התחליב) ביוטי אוף ג'ואסון וגם קרם הגנה מינרלי יקר מאוד של וישי. משום מה כולם מגבירים לי את האדמומיות בפנים, למה זה קורה? והאם את יכולה לתת המלצה לקרם הגנה מסוים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם הגנה-אדמומיות בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם הגנה - אדמומיות בפנים

יפית כהן
    10/04/2025

הי אמילי, חשוב לאבחן מה הגורם לאודם בעור פניך והאם קיים אודם מפושט הנגרם מצבר מיקרוסקופי של נימי דם . במידה והאודם בעור פניך נגרם מצבר מיקרוסקופי של נימי דם הרי שכמעט כל תכשיר קוסמטי אותו תמרחי על העור עשוי להחמיר אודם. כעקרון, בחירה של מסנן קרינה זה גם ענין של ניסוי וטעייה. שנית, חשוב להבין אם מריחה של קרם הגנה גורמת לאודם שנשאר הרבה מאד זמן בעור או שהוא חולף אחרי זמן קצר? קיימים מסנני קרינה מעולים אבל חשוב קודם להבין גם אם עורך שמן או שמן מיובש? תוכלי ליצור עימי קשר להתייעצות אישית בשמחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו