רוזיצאה?

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזיצאה?
    נועה
    22/11/2008

שלום- אמי סובלת מגלים של אודם עז באזור האף, מלווים בתחושת בעירה בפנים ואפילו בתוך הפה ובשיניים. אין שינוי שלמראה העור או פצעונים. התופעה נמשכת כבר שנתיים ובהתחלה יוחסה בטעות לגיל המעבר האם התיאור מתאים לדעתכם לרוזיצאה? אם כן אז אם מי כדאי להתיעץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזיצאה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות יתר בפנים

מאי
    23/11/2008

כל הכבוד , שמחתי מאד להתקל בפורום למעשה חיפשתי קרם פנים לעור רגיש סנסטיב ועליתי על הפורום. אני סובלת מרואזציה כבר מגיל ההתבגרות ההסמקות כבר נהפכו לאופי שני אני חושבת שהן גרמו לי להתבלט פחות ולהעיז פחות וזה חבל. כיום אני בת 43 . איזה קרמים לפנים יכולים להועיל יש לי עור יבש ? ניסיתי בעבר רוזקס ולא הרגשתי שיפור אלה החמרה והחזרתי אותו לבית מרקחת האם פעלתי נכון ? דיפדפתי בתגובות שלך וראיתי המלצות לצטאפיל, ואלידל מה זה ? אני לא מתאפרת ולא משתמשת במייק אפ כי לפי דעתי זה נראה לא טבעי כמו אבקה על הפנים. אולי אני צריכה להתחיל להשתמש ? יש משהו שמרגיע את העור מהאדמומיות ומגלי החום כמעט כל קרם פנים גורם לפנים להתאדם האם יש קרם שמעניק לחות וגם מרגיע. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מאיה

23/11/2008

ברוכה הבאה לפורום!

לגבי התרופות, אני ממליצה לך להתייעץ עם פרופ' רוני וולף, בבית חולים קפלן.

לגבי המייקאפ-
    זה תלוי במייקאפ, בהתאמה שלו לפנים שלך, חוץ ממייקאפ צריך גם להתאפר: פודרה שקופה שנותנת מראה אחיד לפנים, סומק וצללית. (בלי זה המייק אפ לא יראה טבעי! הסומק חשוב מאוד כי אחרת נראים חיוורים).
    אני ממליצה לך לנסות מייקאפים שונים מחברות שונות עד שתרגישי הכי בנוח עם אחד מהם.
    עדיף מייק אפ נוזלי (המייקאפ האבקתי אכן נראה כאבקה).
    אם את מתקשה לשים לבד, אולי כדאי שתתאפרי אצל מאפרת מקצועית שתלמד אותך איך להתאפר.

אני לא מכירה קרם לחות שעוזר לקרר את הפנים, אבל שמתי לב שהמייקאפ יוצר מעיין שכבת הגנה, מרגיע לי את העור והרבה יותר קל לי להתמודד עם חום, מאשר בלי.

בהצלחה! אני אשמח לשמוע ממך שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נועה

23/11/2008

שלום,
    יתכן ומדובר ברוזציאה, אני ממליצה לך להתייעץ עם פרופ' רוני וולף, בבית חולים קפלן.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו