הילה, אילו טיפולים עזרו לך?

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• הילה, אילו טיפולים עזרו לך?
    מירי
    29/01/2009

שלום הילה האם את יכולה לפרט, אילו טיפולים/תרופות סייעו לך במקרה שלך להפחית מחומרת המחלה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי מירי

01/02/2009

אני מטופלת ברוזקס (שעוזר להפחתת האדמומיות והסימנים) ואלידל שמונע מהנימים לצאת ומחליק את העור (היתה לי תחושה של עור מתוח במצח והאלידל ריכך את זה- עזר מאוד).
    אני לוקחת כדורי אנטיביוטיקה (דוקסילין) כשמתחילים להופיע פצעים.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם משחת אלידל עוזרת?

מירי
    03/02/2009

שלום הילה, תודה על המידע ! עד כה טופלתי רק ברוזקס ובמינוצין. לא ידעתי את האפשרות של אלידל- האם המשחה הזו מסייעת ? כמה זמן לקחת את האנטיביוטיקה? ולכמה זמן זה פתר לך את הבעיה? אני לקחתי מינוצין במשך חודש וברגע שהפסקתי הכל חזר ואף החמיר. אני מתלבטת אם בכלל כדאי לקחת אנטיביוטיקה שכן עם הזמן הגוף מפתח חסינות וההשפעה שלה היא לטווח קצר. האם זה כך גם אצלך? תודה מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

אני
    15/02/2009

שלאחר שאובחנתי, הלכתי לטיפול לפסיכולוגית מקסימה שעזרה לי מאוד!!! אם תשאל אותי, אני חושבת שכל אחד צריך פסיכולוג/ית במידה זו או אחרת. אולי תנסה גם? כשהגעתי אליה הייתי ממש שבורה והצלחתי לשנות גישה והיום אני מאושרת, כמובן שיש רגעים, אבל בגדול השתנתי לטובה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי IPL

יוסי הגנן
    02/03/2009

הבנתי שהרבה אנשים עוברים את הטיפול הזה למרות הסיכון מה יותר מסוכן טיפול IPL? או פוטודינמי? או לייזר ? מה הכי טוב ומה התופעות לוואי של כל אחד מהטיפולים ??.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יוסי

03/03/2009

חשוב לי להדגיש שזהו פורום תמיכה ולא פורום המתמחה בניתוחים/משחות.
    אני לא רופאה, כך שאני יכולה רק לתת מהנסיון והידע שלי.
    רופא העור שלי לא המליץ לי לנסות טיפולים אלו משום שהוא טוען שהם כרוכים בסיכון.
    אני ממליצה לך להתייעץ ישירות עם רופא עור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו