הילה את עוזרת לאנשים

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• הילה את עוזרת לאנשים
    יוסי הגנן
    07/03/2009

מעניין אותי לדעת כמה זמן את את האתר הזה קיים? ומאיפה יש לך את הכוח להיות פה בישביל אחרים?סתם מיסקרנות הילה יש לי המון שאלות ואת לא תמיד פה כדי לנסות ולת תשובות יש לך אפשרות שאני יכול ליצור קשר אלייך באופן אישי לנייד? רק אם יש לך אפשרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילה את עוזרת לאנשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יוסי

08/03/2009

הקמתי את הפורום בהתנדבות לפני שנה, משום שהרגשתי שאילו היה כזה פורום כשאני רק אובחנתי , אז זה היה יכול להקל עלי, הייתי מרגישה שיש מקום שבו אני יכולה לשאול שאלות, לשתף, לקבל הבנה ותמיכה.
    לאחר שאני הסתגלתי למחלה והתחזקתי בעצמי (לאחר הרבה עבודה עצמית וגם בעזרתה של פסיכולוגית) החלטתי לנסות לתת לאחרים משהו שאני רציתי שיהיה קיים בשבילי.

למרות שאני לא נותנת את מספר הנייד שלי, אני חושבת שתוכל למצוא ידע, מקום לשתף ולקבל תמיכה דרך הפורום הזה גם ממני וגם משאר חברי הפורום.

שיהיה שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך

יוסי הגנן
    08/03/2009

אני מרגיש כמו שהרגשת שהיית בהתחלה של המחלה אבל אני באמת רוצה לצאת מיזה אני חושב על טיפול לייזר לפחות להעלים את הנימים אני יכול לעשות טסט באיזור קטן בפנים ולהתקדם לאט לאט בצורה בטיחותית הילה אני לא יכול ליסבול יותר בחדר כושר כולם מיתקלחים ורק אני כמו מיסכן אוכל את הלב אני חייב לעשות משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו