כתבתי לך מיכתב

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• כתבתי לך מיכתב
    יוסי הגנן
    09/03/2009

הילה תודה רבה על התמיכה שלך. כמו מלאכית מהחלום הגעת אלי למציאות האכזרית. לתת לנשמה שלי אהבה וקצת נחת ,ותשובות לשאלות המדאיגות. כשאני רושם יורדות מעניי דמעות ,לא יודע אם זה של שימחה? או של משבר ?השימחה היא שאת נימצאת איתי בנשמה, אני באמת עושה הכל, ומעריך כל מילה שאת מחזירה לי. וכל קו של מחשבה שאת מפרגנת. אני רוצה שתדעי בוודאות .שאין. ולא תיהיה אחת כמוך ,שנותנת מעצמך את הנשמה לאדם זר ,שאת לא מכירה, כדי לעזור ביושר ובאושר. לא רוצה לחשוב אם לא היית כאן איזה מחשבות היו עוברות עלי ואיך הייתי מיתמודד אם אי הידיעה ,ואי הוודאות. כאשר שאני רואה שהמחלה הזאת קשה מאוד לעלות עלה ,וכשמוצאים את המחלה זה גם משהו טוב, כדי לדעת איך להיתמודד איתה ולקחת את האנרגיות החיוביות שלך ,והניסיון שלך ,למקום מיבטחים למקום שבו הנשמה נחה ומיתחדשת. אין לי מילים לתאר לך מה אני מרגיש עכשיו. מה שאת עושה ,ועשית בישבילי ,במצב הזה .אף אחד לא יכול לעשות . יכולתי להיפתח ולהבין, ולהרגיש בנוח ובביטחון ,גרמת לי להאמין שיש תיקווה לעולם טוב יותר, ולאנשים טובים שמעבר לכל קו דימיוני ,ורוחני, שהם קיימים .והם שם בישבילנו ללא היכרות פיזית או גשמית. בלי שום תנאי או תלות,כדי לתת יד חמה ואוהבת מחבקת ומחזקת. במילותיי האחרונות רוצה לומר לך בערכה רבה תודה מהלב והנשמה על התמיכה והעידוד זה זכות גדולה מאוד בישבילי, שהגעתי לתמיכה כדי להחכים ולהיתחזק .ברצוני לאחל לך חג שמח ממני יוסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתבתי לך מיכתב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב יוסי

09/03/2009

התרגשתי ממה שרשמת,
    הפורום הוקם במיוחד בשביל זה, שחולי רוזציאה יתמכו אחד בשני.
    אני מאחלת לך ושאר חברי הפורום, שתמשיך להתחזק!
    חג שמח גם לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו