בוקר טוב הילה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב הילה
    יוסי הגנן
    17/03/2009

אתמול באתמול ראה אותי מישהו ואמר לי מה קרה לך בפנים מה נישרפת?? עכשיו אחרי שחשבתי שיש לי שיפור אני מבואס מאוד בקשר לאלידל השיפור שלו אחרי 3 חודש?.? לא מהיום למחר אני מבין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב הילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב יוסי

17/03/2009

לגבי ההערות של אנשים- תנסה לא לייחס חשיבות למה שאנשים אומרים לך על איך שאתה נראה, קודם כל זה לא חשוב, הדיעה שלך היא הכי חשובה, דבר שני אתה אף פעם לא יכול לדעת מאיזה מקום אדם אומר מה שהוא אומר, לדוגמא, יש אנשים שפשוט רוצים לבאס, האם שמת לב שאם אומרים למישהו שהוא נראה עייף והוא בכלל לא עייף, אבל בגלל שאמרו לו את זה הוא מתחיל לשאול את עצמו "האם אני נראה עייף? מה אני לא נראה טוב?" ואז הוא סתם מתבאס, (אנשים שמודעים לעצמם ולא רוצים לבאס מישהו פשוט לא אומרים הערה מטופשת כזאת, הרי למה זה טוב? זה לא תורם לכלום).
    יש אנשים שפשוט מקנאים/מדכאים וכו', הם לא שווים יחס.
    חשוב שתהייה שלם עם עצמיך וזה אומר לקבל את זה שאתה נראה יותר סמוק, ככה לא יהייה איכפת לך אם יעירו לך על זה.

דרך אגב, אם מישהו העיר לך שאתה נראה שרוף, אז זה לא כ"כ נורא, הרי להראות שרוף פרושו שאתה לא נראה חולה בכלל, אלא רק שנשרפת בשמש כמו כולם.

למשחות לוקח זמן להשפיע, אני מניחה שאצל כל אחד זה שונה.

המשך יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו