אפשרויות של טיפול ברוזציה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אפשרויות של טיפול ברוזציה
    יוסי
    18/03/2009

אני בן 18 עד לפני שנתיים לא היה לי שום דבר מוזר בפנים אבל מגיל 16 זה אתחיל נהיה לי הסמקה בשתי הלחיים זה אתחיל ממש לאט והיום זה נהיה יותר חזק , אין יום שאני מסתכל במראה ואומר למה ? למה זה קרה לי איך זה נהיה ?? הלכתי לשתי רופאי עור כל אחד נתן לי משחה אחרת אחד אמר שזה סבוריאה והביא לי משחה בשם ניזורל אחד אמר שזה רוזציה והביא לי טבעקוטן וכלום לא עזר הלכתי לקוסמטיקאית היא נתנה לי שתי משחות של של ahava בשם dermud אחד ליום ואחד ללילה והיא אמרה שזה יעזור לשפר את הבעיה יש לציין ששילמתי על זה מחיר לא זול אבל גם זה לא עזר לי כלום .. אני פשוט כבר מיואש מכל זה אני לא יודע מה לעשות אני קראתי באינטרנט על טיפולים בלייזר, ופה יש מאמר על כמה אפשרויות של טיפול ברוזציה אחת מהם משהו לייזר באור כחול. חשבתי ללכת על זה אבל אני רוצה לשמוע מכאלה שעשו את זה וזה באמת עזר להם לפתור את הבעיה הזאת ..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחי היקר

יוסי הגנן
    18/03/2009

ברגע שתברר תעדכן גם אותי נשמה נעזור אחד לשני יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב!

22/03/2009

ברוך הבא לפורום!
    קודם כל, אני ממליצה לך ללכת לפרופ' רוני וולף במרפאות חוץ בבית חולים קפלן לקבלת חוות דעת נוספת.
    (רופא מעולה בתחום, תצטרך לקבל הפניה, טופס 17, טל' מרפאה: 08-9441327)
    יכול מאוד להיות שהמשחות שקבלת לא ממש מתאימות לך.
    המשחות יכולות להחזיר את המצב קצת אחורה, והן עוצרות את התפתחות המחלה.

בכל מקרה, גם עם המשחות/תרופות הנכונות לעור שלך, אם יש לך רוזציאה, תצטרך להמנע מהדברים שמחמירים רוזציאה, כמו:

חשיפה לשמש, מזג אויר חם או קר מידי, אימון גופני מאומץ (אתה כן יכול לעשות אימון גופני מתון: 15 דק' אימון בכל פעם), אלכוהול, מאכלים חריפים, לחץ, בכי, משקאות חמים, מקלחת חמה, עישון סיגריות ודברים שאתה שם לב שמחמירים לך את המחלה.

כשאתה תשתמש במשחות הנכונות לך, גם תראה שיפור וגם תוכל לדחוף קצת את הגבולות שלך: תוכל להחשף קצת (בדגש על קצת) למצבים שמחמירים רוזציאה, מבלי שיגרמו לנזק.

לאחרונה התחלתי לקחת ויטמין E, טוב לעור, שמתי לב שיש שיפור במראה העור שלי, אולי תנסה גם?

לגבי הטיפולים כמו לייזר ו- IPL , אני לא ממליצה לך ללכת לכיוון זה .
    רופא העור שלי אמר שטיפול לייזר יכול לגרום לכוויות , כך שהוא לא המליץ לי לקחת סיכון כ"כ גדול.
    לגבי ה- IPL, הוא אמר שזה לא נועד לחולי רוזציאה בכלל!!!
    אני חושבת שכדאי להזהר מטיפולים כאלו שיש בהם סיכון כ"כ גבוה.

כמובן שאני ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור מוסמך לגבי עניינים אלו.

שיהיה בהצלחה ואשמח לשמוע ממך שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו