מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם ניתן להשתמש באלידל ורוזקס ביחדאלי21/03/2009
אובחנתי על ידי רופא עור כסובל מרוזציאה, כבר כשנה אני משתמש ברוזקס, רוזקס מאוד עוזר בכך שאין התלקחויות אבל האדמומיות נשארה ללא שינוי, לאחר מריחה של יום אחד 2 פעמים אלידל נראה שהאדמומיות חלפה כמעט לחלוטין. האם אלידל בטוחה לשימוש של 2-3 ימים בחודש ? האם יש טעם להשתמש ברוזקס על בסיס קבוע ובאלידל למשך 2-3 ימים בחודש ? תודה, יעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו בעייה מוגדרת בעיקר כתופעה עורית
גיא21/03/2009זו תופעה ופחות מחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גיא
22/03/2009למעשה זה בכלל לא משנה ההגדרה תופעה או מחלה,
משום שהתסמינים הם אותו הדבר ובכל מקרה צריך להתמודד עם המצב הכי טוב שאפשר עם הנתונים הקיימים, גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב אלי
22/03/2009ברוך הבא לפורום!
משחת האלידל בטוחה לשימוש, פשוט צריך לעשות הפסקה מידי פעם.
אני לא בטוחה שיש השפעה אם זה רק פעם פעמייים בחודש, אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור בעניין.
לא ידוע לי על תופעות לוואי ל רוזקס, אני משתמשת במשחה שנים וממה שקראתי עליה הבנתי שהיא בטוחה לשימוש יומיומי.
(בבוקר אני שמה רוזקס ובערב לפני השינה אלידל)
שיהיה בהצלחה ואשמח לשמוע ממך שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו פורום מדהים, כל הכבוד.
אלי26/03/2009זהו פורום מדהים, גיליתי אותו לפני ימים אחדים הווא כבר סייע לי מאוד.
תמשיכו בעשיה הזאת.
הפורום הזה הוא חלק משמעותי מהטיפול בתופעה / מחלה שנקראת רוזציאה.
אפשר לקיים עם רוזציאה אורח חיים תקין אם מקיימים טת הטיפול ואת השגרה הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלי
26/03/2009אני שמחה שהפורום עזר לך! זוהי אכן מטרת הפורום.
אתה צודק, אפשר לחיות עם רוזציאה חיים מלאים,
אני וחברי הפורום נשמח לשמוע עיצה/רעיון שיש לך לגבי דברים שעזרו לך להתמודד או כל דבר אחר שבא לך לשתף,
שיהיה סופ"ש מדהים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אדמומיות באף ונימים בולטים בצבע כחול
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?