מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום!עומר21/03/2009
שלום! שמי עומר ואובחנתי כחולה רוזציאה לפני כשנה וחצי.. מאז עברתי טיפולים כושלים בראקוטן ובמינוציקלין וכיום אני משתמש באלידל פעמיים ביום... יש לי עור מעורב (יובש בלתי נסבל במרכז הלחיים ועור שומני מסביב) המתבטא באדמומיות עזה באזור היובש ואדמומיות קלה ביותר באזור השומני..... מבחינה פיזית, קשה לי מאוד להתמודד עם אזור היובש (אשר מרגיש כחלק נפרד משאר הפנים). כאשר מופיעות התלקחויות, הן נראות לעין בעיקר באזור זה. מבחינה נפשית אני מנסה לעבוד על עצמי ולא להילחץ מכל דבר (זו מלחמה יום-יומית). השאלה שלי היא כזו: אני מטפל בנוסף ביובש בעזרת קרם הפנים הטיפולי של דר פישר, אך הוא לא מחולל פלאים (עליות וירידות).. האם ידוע לכם על קרם נוסף שמועיל למצב (*חשוב שיהיה בעל אוראה) ומדוע האלידל עזר בתחילת הטיפול לאדמומיות וכעת השפעתו ירדה? נ.ב- הילה :)? זה עומר שאת מכירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב עומר!
22/03/2009אני שמחה לשמוע ממך שוב!
לגבי משחת האילדל-
חשוב לעשות הפסקות מידי פעם, אני לא יודעת מדוע ההשפעה ירדה, זה יכול להיות תלוי בעוד גורמים, כמו-
אולי נחשפת לדברים שמחמירים רוזציאה (כמו שמש, חום, אלכוהול, לחץ וכו')
אולי אתה צריך משחה נוספת/אחרת לאיזור זה?
אני ממליצה לך להתייעץ עם פרופ' וולף שוב.
לגבי קרם לחות, אתה יכול פשוט לנסות קרמים שונים, אין כמו לנסות בעצמיך.
אני חושבת שלחץ הוא אחד הגורמים העקריים להחמרת המחלה, חשוב לנסות להפחית לחץ מיותר (אפילו בלי קשר לרוזציאה...לכל אחד) , הרי לא רק שהלחץ מיותר (כי הרי זה לא יעזור לבעיה אם נלחץ) הוא גם מפריע בהתנהלות היומיומית שלנו, הלחץ מפריע לראות דברים כמו שהם ומפריע לפתור בעיות שיכלנו לפתור ללא קושי אילו היינו רגועים.
שיהיה בהצלחה ואשמח לשמוע ממך שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אדמומיות באף ונימים בולטים בצבע כחול
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?