שלום!

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• שלום!
    עומר
    21/03/2009

שלום! שמי עומר ואובחנתי כחולה רוזציאה לפני כשנה וחצי.. מאז עברתי טיפולים כושלים בראקוטן ובמינוציקלין וכיום אני משתמש באלידל פעמיים ביום... יש לי עור מעורב (יובש בלתי נסבל במרכז הלחיים ועור שומני מסביב) המתבטא באדמומיות עזה באזור היובש ואדמומיות קלה ביותר באזור השומני..... מבחינה פיזית, קשה לי מאוד להתמודד עם אזור היובש (אשר מרגיש כחלק נפרד משאר הפנים). כאשר מופיעות התלקחויות, הן נראות לעין בעיקר באזור זה. מבחינה נפשית אני מנסה לעבוד על עצמי ולא להילחץ מכל דבר (זו מלחמה יום-יומית). השאלה שלי היא כזו: אני מטפל בנוסף ביובש בעזרת קרם הפנים הטיפולי של דר פישר, אך הוא לא מחולל פלאים (עליות וירידות).. האם ידוע לכם על קרם נוסף שמועיל למצב (*חשוב שיהיה בעל אוראה) ומדוע האלידל עזר בתחילת הטיפול לאדמומיות וכעת השפעתו ירדה? נ.ב- הילה :)? זה עומר שאת מכירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב עומר!

22/03/2009

אני שמחה לשמוע ממך שוב!

לגבי משחת האילדל-
    חשוב לעשות הפסקות מידי פעם, אני לא יודעת מדוע ההשפעה ירדה, זה יכול להיות תלוי בעוד גורמים, כמו-
    אולי נחשפת לדברים שמחמירים רוזציאה (כמו שמש, חום, אלכוהול, לחץ וכו')
    אולי אתה צריך משחה נוספת/אחרת לאיזור זה?
    אני ממליצה לך להתייעץ עם פרופ' וולף שוב.

לגבי קרם לחות, אתה יכול פשוט לנסות קרמים שונים, אין כמו לנסות בעצמיך.

אני חושבת שלחץ הוא אחד הגורמים העקריים להחמרת המחלה, חשוב לנסות להפחית לחץ מיותר (אפילו בלי קשר לרוזציאה...לכל אחד) , הרי לא רק שהלחץ מיותר (כי הרי זה לא יעזור לבעיה אם נלחץ) הוא גם מפריע בהתנהלות היומיומית שלנו, הלחץ מפריע לראות דברים כמו שהם ומפריע לפתור בעיות שיכלנו לפתור ללא קושי אילו היינו רגועים.

שיהיה בהצלחה ואשמח לשמוע ממך שוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו