אני צריך עצה גדולה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אני צריך עצה גדולה
    יוסי הגנן
    22/03/2009

איך להעלים את הנימים??.? איזה פיתרון הכי טוב? אלידל עוזר?? מייקאפ?? מה דעתך על שיזוף מלאכותי עוזר??? יש פיתרון טוב?? אם כן מהו?.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריך עצה גדולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב יוסי

23/03/2009

אלידל אכן מונע (במידה) מנימים חדשים לעלות.
    מייק אפ זו הדרך הטובה ביותר להסתיר נימים או אדמומיות בפנים.
    עד לפני כמה זמן השתמשתי במייק אפ של קלרינס + פודרה, (אנשים העירו לי שהמייק אפ לא נראה כ"כ טבעי עלי ובמיוחד כשהייתי תחת תאורת פלורוסנט, המייקאפ נראה כמסכה ) אז שיניתי למייק אפ של LANCOME, אני חייבת לציין שהשינוי הוא עצום! הפסקתי לשים פודרה, שמתי שכבה דקה של המייק אפ החדש וזה נראה כמעט טבעי לגמרי (גם בתאורת פלורוסנט, העור נראה מעולה).
    אולי גם אתה תנסה לשים מייק אפ? אבל תמרח שכבה דקה מאוד, זה צריך להספיק (תנסה עד שתמצא את החברה המתאימה לך).
    מה שאני משתמשת זה:
    TEINT IDOL ULTRA
    זה מייקאפ נטול שומן, עם הגנה מהשמש (הגנה דיי חלשה רק SPA 10) אבל יש ל- LANCOM מייקאפים עם קרם לחות, אז אתה יכול לנסות, תבקש מהדיילת שתנסה למרוח עליך ולהתאים לך את המייקאפ שהכי יתאים לך, גם בצבע וגם במרקם.

שמתי לב שהמייקאפ עוזר לי להתמודד עם חום יותר טוב, אולי גם לך זה יכול לעזור.

שיהיה בהצלחה! ואני אשמח לעזור עוד אם תצטרך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו