מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוזציאה ועיוותיםיוסי הגנן20/06/2009
קראתי במאמר שרוזציאה גורם לעיוותים בפנים
זה באמת נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוסי הגנן
21/06/2009לי לא ידוע על התופעה הזאת, אולי תנסה לשאול בפורום מחלות עור ומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיוותים בפנים
ישראלית21/06/2009רוזציאה יכולה להביא לנפיחות של הפנים וכן להתרחבות והתעבות של האף ( התופעה נקראת rhinophyma). החדשות הטובות הן שאלו תופעות שאינן שכיחות כל כך.
אם הבחנת אצלך בשינוי או עיוות בתווי הפנים כדאי ליידע את הרופא, זה יכול להיות חלק מהרוזציאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול יש לעשות לנפיחות מרוזציא
יוסי הגנן23/06/2009איז טיפול אפשרי לעשות לנפיחות מסוג רינופימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה יודע ממה נובעת הרוזציאה שלך
אלי23/06/2009זה נחוץ בכדי להתאים את סוג הטיפול.
זה תורשתי ? יש לך עוד בעיות עור קשות ? נטלת תרופה מסויימת ? רגיש לאכוהול ? סובל ממחלה כלשהיא אחרת ?
הרופאים לא תמיד חוקרים לעומק אלא נוטים לרשום תרופות סטנרטיות ופשוטות, לא תמיד זה מסייע לפתרון הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישתמשתי פעם בתרופה פרופסיה
יוסי הגנן24/06/2009נגד נשירת שיער נה יכול להיות קשור לזה?
זה לא תורשתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים כדאי להחליף דרמטולוג
אלי24/06/2009במחלות עור לפעמים כדאי להחליף רופא עור, אם אתה נמצא עם אולו רופא עור זמן רב והוא לו מצא פתרון לבעיה אז כדאי לנסות אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה משהו שכדאי לשאול את הרופא שלך
ישראלית23/06/2009בנוסף, אתה יכול לעשות חיפוש באיטרנט על הנושא (באנגלית, לא בעברית - באתרים הישראלים אין כלום לצערי). יש לא מעט מידע באתרים רפואיים ובאתרים בנושא רוזציאה.
אתה יכול לקרוא על כך גם בפורום רוזציאה הבינלאומי (אני חושבת שהילה נתנה את הקישור פעם. משום מה כשאני רושמת את הקישור, האתר לא מפרסם לי את ההודעה)
תעשה חיפוש בפורום. נשאלו שם שאלות רבות לדבי נפיחויות ואולי תמצא שם מידע רלוונטי.
בהצלחה, ואל תכנס ללחצים מיותרים! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח שתצרי קשר ונשוחח
יוסי הגנן24/06/2009052-8727296 אולי מישהו באמת ישמע אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום בינלאומי
ישראלית25/06/2009זה פורום בינלאומי פעיל ביותר. יש שם המון המון מידע, אנשים שעוזרים ומייעצים וכו'.
אתה יכול לשאול לגבי המצב שלך ואין לי ספק שתקבל מענה.
רק תזכור שמשתתפי הפורום הם אנשים שסובלים מרוזציאה ולא רופאים, ככה שכל מה שהם יכולים ליעץ הוא רק על סמך נסיונם. הם לא יכולים ממש לאבחן אותך, רק לתת הצעות.
תכנס ל-www.rosaceagroup.org
שיהיה בהצלחה וסופ"ש נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אדמומיות באף ונימים בולטים בצבע כחול
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?