מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרם הגנהאלי20/06/2009
הרבה פעמים ברוזציאה אי אפשר להשתמש בקרם הגנה כי זה מביא להתלקחות. לפעמים זה אפשרי כך שזה כנראה אינבידואלי. לפעמים קרם הגנה נטול אלכוהול לא מביא להתלקחות, קשה למצוא בארץ כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסה את קרם ההגנה של avene
ישראלית21/06/2009הוא spf50 וגם מגן מפני UVA והוא מאוד מאוד עדין לעור (מיועד לעור שסובל מרגישות יתר) ומגן מצוין.
הוא קצת מלבין שזה גם נחמד כשמנסים להסתיר אדמומיות. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים את זה ?
אלי23/06/2009היצרן ישראלי ? זה מכיל אלכוהול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הקרם הגנה
ישראלית23/06/2009היצרן הוא צרפתי. לגבי אלכוהול - צריך לבדוק את המרכיבים על גבי האריזה.
הקרם מיועד לעור רגיש ביותר.
הבעייה היחידה עם הקרם היא שבעוד שההגנה בפני UVB היא גבוהה מאוד, ההגנה שלו בפני UVA היא פחות טובה משל אחרים.
אתה יכול ללכת לסופר פארם ולהתיעץ שם עם הרוקחים לגבי מקדמי הגנה לעור רגיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם הגנה וג'ל רוזקס
תמי11/07/2009השבע הייתי אצל רופא עור והוא אבחן רוזיציאה. הוא נתן לי ג'ל רוזקס ואמר לי להשתמש קבוע בקרם הגנה. הבנתי ממנו שעלי לשים את הג'ל בלילה. אני בת 43 וזקוקה לקרם לחות וכבר לא ברור לי מתי אני יכולה לשים קרם לחות - האם בבוקר לפני קרם הגנה ? והאם אפשר להשתמש בקרם לחות, מי פנים בלילה, לפני או אחרי הג'ל ? אשמח אם מישהו יחזור עם תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמי
ישראלית12/07/2009הסדר הוא:
ניקוי פנים (אם את עושה), כשהפנים יבשות לשים רוזקס, לחכות שיספג (אצלי זה בערך 10 דקות) ואז קרם לחות. אין בעייה לשים קרם לחות אחרי רוזקס רק צריך להקפיד שהרוזקס כבר נספג בעור.
לגבי קרם הגנה - מומלץ ביותר להגנה על העור. את יכולה לשים אותו מעל קרם לחות (כלומר אחרי שקרם הלחות נספג), או במקום קרם לחות אם קרם ההגנה נותן לך מספיק לחות. אני אישית שמה קרם לחות, מחכה כ-15 דקות עד שיספג לחלוטין ואז מורחת קרם הגנה.
מקווה שהייתי מובנת :)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?