קרם הגנה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• קרם הגנה
    אלי
    20/06/2009

הרבה פעמים ברוזציאה אי אפשר להשתמש בקרם הגנה כי זה מביא להתלקחות. לפעמים זה אפשרי כך שזה כנראה אינבידואלי. לפעמים קרם הגנה נטול אלכוהול לא מביא להתלקחות, קשה למצוא בארץ כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם הגנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנסה את קרם ההגנה של avene

ישראלית
    21/06/2009

הוא spf50 וגם מגן מפני UVA והוא מאוד מאוד עדין לעור (מיועד לעור שסובל מרגישות יתר) ומגן מצוין.
    הוא קצת מלבין שזה גם נחמד כשמנסים להסתיר אדמומיות. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה קונים את זה ?

אלי
    23/06/2009

היצרן ישראלי ? זה מכיל אלכוהול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הקרם הגנה

ישראלית
    23/06/2009

היצרן הוא צרפתי. לגבי אלכוהול - צריך לבדוק את המרכיבים על גבי האריזה.
    הקרם מיועד לעור רגיש ביותר.
    הבעייה היחידה עם הקרם היא שבעוד שההגנה בפני UVB היא גבוהה מאוד, ההגנה שלו בפני UVA היא פחות טובה משל אחרים.
    אתה יכול ללכת לסופר פארם ולהתיעץ שם עם הרוקחים לגבי מקדמי הגנה לעור רגיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם הגנה וג'ל רוזקס

תמי
    11/07/2009

השבע הייתי אצל רופא עור והוא אבחן רוזיציאה. הוא נתן לי ג'ל רוזקס ואמר לי להשתמש קבוע בקרם הגנה. הבנתי ממנו שעלי לשים את הג'ל בלילה. אני בת 43 וזקוקה לקרם לחות וכבר לא ברור לי מתי אני יכולה לשים קרם לחות - האם בבוקר לפני קרם הגנה ? והאם אפשר להשתמש בקרם לחות, מי פנים בלילה, לפני או אחרי הג'ל ? אשמח אם מישהו יחזור עם תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תמי

ישראלית
    12/07/2009

הסדר הוא:
    ניקוי פנים (אם את עושה), כשהפנים יבשות לשים רוזקס, לחכות שיספג (אצלי זה בערך 10 דקות) ואז קרם לחות. אין בעייה לשים קרם לחות אחרי רוזקס רק צריך להקפיד שהרוזקס כבר נספג בעור.
    לגבי קרם הגנה - מומלץ ביותר להגנה על העור. את יכולה לשים אותו מעל קרם לחות (כלומר אחרי שקרם הלחות נספג), או במקום קרם לחות אם קרם ההגנה נותן לך מספיק לחות. אני אישית שמה קרם לחות, מחכה כ-15 דקות עד שיספג לחלוטין ואז מורחת קרם הגנה.
    מקווה שהייתי מובנת :)
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו