אור פלווסנט

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אור פלווסנט
    יניב
    12/07/2009

שלום.
    שאלה שהיא אולי קצת טיפשית, אבל מעניינת אותי מאוד:

האם אור פלורוסנט עלול להשפיע לרעה על מחלת רזוציאה, או שמא הקרינה ממנורות כאלה היא קטנה ומזעית שלא יכולה לפגוע בעור?

תודה רבה לעונים והמשך יום מצוין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אור פלווסנט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יניב

ישראלית
    14/07/2009

זו לא שאלה טיפשית בכלל. אנשים רבים רגישים לאור של מנורות הפלאורסנט (כולל אותי). אמנם זהו אור שאיננו "מחמם" כמו נורות רגילות, אך הוא גורם לגרוי אצל אנשים רבים בעלי עור רגיש.
    אני יודעת שעבורי, שהייה במשרד שעות ארוכות, תחת הפלואורסנטים גורמת בסופו של דבר לעור שלי להאדים. זה מעצבן, אבל למרבה הצער אין לי מה לעשות נגד זה (חוץ מלהפסיק לעבוד...).
    אני לא מכירה את הנושא כל כך מקרוב, אך דובר עליו רבות בפורום הבינלאומי. משום מה אני לא יכולה להוסיף קישורים לתוכן ההודעה, אבל אתה יכול לקחת את הקישור לפורום שנתתי ליוסי לאחרונה. תחפש שם Fluorescent lights ותמצא לא מעט מידע ודעות של אנשים עם רוזציאה על הנושא.
    ובנוסף, תוכל למצוא מידע רב באינטרנט (באנגלית כמובן, בעברית כרגיל אין כלום...).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו