רוזציאה וצמחי מרפא

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזציאה וצמחי מרפא
    חגי
    29/07/2009

שלום לכולם.

האם יש טעם לנצות צמחי מרפא על מנת להקל על תופעות רוזציאה? האם יש צמחי מרפא למטרה זו בכלל?
    אני מחפש תשובה כלשהיא שלאו דווקא קשורה לתרופות כימיקליות, משהו יותר טבעי שיעשה את העבודה...

תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזציאה וצמחי מרפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא

ישראלית
    29/07/2009

היי חגי,

אני נעזרת בצמחי מרפא סיניים כבר כשנתיים וחצי במסגרת טיפול ברוזציאה ע"י במרפאה של רפואה סינית הממתחה בבעיות עור, וזה עוזר לי מאוד לפצעים (שכבר כמעט ואין לי) וגם להסמקות ולתחושת קרירות ורגיעה כללית. לא נראה לי שצמחי המרפא עזרו לאדמומיות באופן מיוחד.
    את הצמחים אני מקבלת מהמטפל שלי שמכין את התערובת בהתאם למצב הרוזציאה, מצבי הבריאותי וכו', ואני לוקחת אותם בצורה של תה פעמיים ביום (הטעם מזעזע, אבל אין מה לעשות... :)).
    גם אני מעדיפה לטפל בבעיה באופן טבעי ולקחת כמה שפחות כדורים, ולכן אני מוכנה גם לשלם את המחיר הגבוה שנגבה עבור צמחי המרפא (לצערי המרפאה אינה עובדת עם קופות החולים).
    לדעתי חשוב מאוד לא לקנות צמחים בעצמך או פורמולה מוכנה. צמחים מסוימים עלולים להזיק ולכן עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בעניין.
    אם תרצה, אשמח לשלוח לך פרטים על המרפאה בה אני מטופלת במייל.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה האם הצמחים עדיפים על תרופות

ח. קראוס
    18/08/2009

האם הצמחים והתה עדיפים, מבחינת מבחן התוצאה, על תרופות המכילות כימיקלים נגד ההסמקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על אילו תרופות נגד הסמקה אתה מדבר?

ישראלית
    20/08/2009

לגבי מה עדיף - אי אפשר לענות. אצל כל אחד זה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו