אדום זה יפה...

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אדום זה יפה...
    שלומציק
    30/07/2009

הי, אני בן 38 וסובל מהתופעה לסירוגין כ- 23 שנים.
    היו תקופות ששכחתי מזה, וישנן תקופות שגם אם דוד שלי שאל מה בא לי לשתות, מיד הסמקתי.
    לאחרונה התופעה התגברה, ומקריאה כאן אני מבין שאולי זה גם קשור לאלכוהול ואולי ספורט - שני דברים שהתגברו אצלי לאחרונה.
    יש לי כמה שאלות:
    1. בגיל ההתבגרות הגעתי לרופא עור בשם פרופ' נלקין. הוא לא דיבר על רוזציאה (מושג שהתוודעתי אליו לראשונה לפני כשעה). הוא דווקא דיבר על דרמוגרפיזם. האם יש קשר בין השניים?
    2. אני מעוניין להגיע לרופא עור טוב בירושלים. האם מוכר לכם מישהו שיכול להיות מומחה לדבר בעיר המוזרה הזאת?
    3. לגבי המשחות שדוברו כאן לא מעט: רוזקס, אלידל ועוד, האם הן מוכרות על ידי קופ"ח (מכבי במקרה שלי)?
    המון תודה,
    ו... אדום זה יפה, אבל לא כשאתה מהבהב :0)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדום זה יפה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שלומציק

ישראלית
    02/08/2009

לצערי אין לי תשובות לשאלות הראשונות (ירושלים זה בערך כמו חו"ל בשבילי... :) )
    לגבי רוזקס - יש השתתפות של הקופה. אם יש לך רוזציאה סביר שתקבל מרשם עבור רוזקס מהרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו