עזרה בבקשה חברים!!

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה חברים!!
    דמיאן
    05/09/2009

יש לי אדמומיות באף ובלחיים, רציתי לדעת האם רוזקס ג'ל מעלים את האדמומיות או מפחית אותה במידה ניכרת ואיפה אפשר להשיג את התרופה? והאם שימוש בה באופן ממושך יכול לפגוע בעור או שאין תופעות לוואי בכלל?? ובכלל מהו לדעתכם התרופה- משחה הטובה ביותר להעלמת הדמומיות הזאת??
    תודה רבה לכולם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה חברים!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחה מעולה וכמה עצות

יעל
    06/09/2009

אני דווקא באה יותר מהאוכלסיה שסבלה מפצעי בגרות בנעורים ומאדמומיות - היום אני אחריי
    אולי אוכל לתרום קצת...
    מסכה שמעלימה אדמומיות כל פעם שאני עושה טיפול פנים לעצמי אני נראת כאילו כוורת דבורים התיישבה לי על הפרצוף ובנוסף כאילו שפכו עליימים רותחים - יש לי עור דק ועדין שמהר מאוד נהייה אדום כשזה קורה ..אני שמה שכבה עבה מהמסכה שנקראת פלנטגו והכל כאילו לא היה - נראה לי שווה לנסות!!!..אני יודעת שהיא נמכרת רק אצל קוסמטיקאיות אבל שוה לנסות בחברה

הוצאתי מהאתר חומרים פעילים: פלנטגו, מרווה רפואית, רוזמרין, סרפד, גרניום ריחני, שמן תירס, שמן טימוס, שמן אקליפוס ואדמת אורגים

ממליצה גם מאוד לקחת תוסף של אבץ וקומפלקס B וויטמין C במינונים גבוהים זה רק יכול עזור!!!!

אה ועוד משהו ..יש משחה זולה מאוד נקראת דרמגרן B - שמכילה אבץ ועוזרת ממש לריפוי פצעים וכוויות- תנסו אותה

מקווה שעזרתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמיאן, לשאלותייך:

אילנה
    10/09/2009

דמיאן ,משחת הרוזקס היא ללא קורטיזון ולכן ניתן למרוח בכמיות נדיבות ללא הגבלה וחשש בתיחלת השימוש בה היתה הטבה אך לאחר תקופת הסתגלות השפעתה פגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הרוזקס

ישראלית
    10/09/2009

לי הוא דוקא עדיין עוזר (אני משתמשת בו ברצף כבר כשנתיים). אמנם לא כל כך לאדמומיות אבל לפצעים הוא עוזר מאוד. אני חושבצ שהוא גם מרגיע את העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו