לכל משתתפי הפורום חג שמח ושנה טובה!

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• לכל משתתפי הפורום חג שמח ושנה טובה!
    ישראלית
    17/09/2009

שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בשמחה, בריאות והנאה!
    וכמובן חג שמח (ואולי אפילו קריר ומעונן! :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה טובה!

21/09/2009

שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום!
    שנדע לנצל כל רגע עד תום
    שנה של הנאה, שמחה וכמובן אהבה!
    הצלחה ובריאות לכולנו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה ולכול מי שיודע

איציק
    21/09/2009

הילה , תודה על ההתיחסות. שכחתי לציין שהייתי אצל יותר מרופא אחד אם באופן פרטי ואם אצל רופאי קופת חולים. ידוע לי שמשחות סטרואידיות יכולות לגרום לנזק. השאלות שלי הן: כשיש התפרצות של פצעים אדומים ( שוב לא מוגלתיים) מה הטיפול המומלץ? באיזה קרם הגנה מומלץ יש להשתמש שלא יגרום לסתימת הנקבוביות? האם טיפול בלייזר או ב IPL יכול להיות טיפול מתאים ביחוד לנימי הדם ולאדמומיות? תודה על ההענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב איציק

25/09/2009

רופא העור שלי המליץ לי על כדורי אנטיביוטיקה- דוקסילין למניעת הפצעים, לי זה עוזר (אני לוקחת את הכדורים לתקופה של כחודש וזה בדר"כ מספיק, עד לפעם הבאה שאני רואה הופעת פצעים).
    כמובן שרק רופא עור מוסמך להמליץ על הטיפול שיתאים לך.

אני לא משתמשת בקרם הגנה, אז אני לא יכולה להמליץ (אני משתמשת במייקאפ עם spa15, בכל מקרה אני לא שוהה הרבה זמן בשמש)
    פשוט תנסה ותראה מה טוב בשבילך (עדיף מוצר היפואלרגני)

לי ידוע שטיפול ב IPL לא נועד לחולי רוזציאה! זה כמו פילינג (זה רק יחמיר את המחלה)
    משום שהמחלה היא לא רק על פני העור, היא גם מתחת לעור, בפילינג הנימים יראו יותר חשופים).

אני משתמשת באלידל (למניעת נימים) ורוזקס (להרגעת האדמומיות והסימנים).

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו