מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכל משתתפי הפורום חג שמח ושנה טובה!ישראלית17/09/2009
שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בשמחה, בריאות והנאה!
וכמובן חג שמח (ואולי אפילו קריר ומעונן! :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה טובה!
21/09/2009שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום!
שנדע לנצל כל רגע עד תום
שנה של הנאה, שמחה וכמובן אהבה!
הצלחה ובריאות לכולנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה ולכול מי שיודע
איציק21/09/2009הילה , תודה על ההתיחסות. שכחתי לציין שהייתי אצל יותר מרופא אחד אם באופן פרטי ואם אצל רופאי קופת חולים. ידוע לי שמשחות סטרואידיות יכולות לגרום לנזק. השאלות שלי הן: כשיש התפרצות של פצעים אדומים ( שוב לא מוגלתיים) מה הטיפול המומלץ? באיזה קרם הגנה מומלץ יש להשתמש שלא יגרום לסתימת הנקבוביות? האם טיפול בלייזר או ב IPL יכול להיות טיפול מתאים ביחוד לנימי הדם ולאדמומיות? תודה על ההענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב איציק
25/09/2009רופא העור שלי המליץ לי על כדורי אנטיביוטיקה- דוקסילין למניעת הפצעים, לי זה עוזר (אני לוקחת את הכדורים לתקופה של כחודש וזה בדר"כ מספיק, עד לפעם הבאה שאני רואה הופעת פצעים).
כמובן שרק רופא עור מוסמך להמליץ על הטיפול שיתאים לך.
אני לא משתמשת בקרם הגנה, אז אני לא יכולה להמליץ (אני משתמשת במייקאפ עם spa15, בכל מקרה אני לא שוהה הרבה זמן בשמש)
פשוט תנסה ותראה מה טוב בשבילך (עדיף מוצר היפואלרגני)
לי ידוע שטיפול ב IPL לא נועד לחולי רוזציאה! זה כמו פילינג (זה רק יחמיר את המחלה)
משום שהמחלה היא לא רק על פני העור, היא גם מתחת לעור, בפילינג הנימים יראו יותר חשופים).
אני משתמשת באלידל (למניעת נימים) ורוזקס (להרגעת האדמומיות והסימנים).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אדמומיות באף ונימים בולטים בצבע כחול
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?