לייזר כטיפול לרוזציאה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• לייזר כטיפול לרוזציאה
    איציק
    08/10/2009

שלום לכולם, הייתי ביעוץ אצל דר' לפידות מומחה ללייזר. הוא המליץ לי לעבור סידרה של 4-8 טיפולים שנקראים PULSED DYE LASER , מעבר לעלות הגבוהה כול טיפול יצריך תקופת החלמה ממושכת של בערך שבועיים. מבחינתי טיפול כזה הוא כמעט בלתי אפשרי. האם ידוע לכם על חולה שעבר טיפול כזה ומה היו התוצאות? האם הרוזציאה חוזרת ואם כן אחרי כמה זמן? מה קורה עם כול הפצעים שיוצאים האם הטיפול פותר גם את הבעיה הזאת? האם קיימים טיפולים פחות אגרסיבים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר כטיפול לרוזציאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב איציק!

14/10/2009

לי אישית אין ניסיון עם לייזר, אני מעדיפה טיפולים פחות אגרסיביים.
    רופא העור שלי לא המליץ לי ללכת על כיוון זה, גם משום שלמרות שיש סיכוי שזה יצליח, יש גם סיכוי שזה ישאיר צלקות.
    בזמנו הוא אמר שאם בכל זאת ארצה טיפול לייזר, אז שאנסה קודם על שטח קטן ואראה איך העור מגיב לזה.

אפשר להשתמש במשחות וכדורי אנטיביוטיקה, פשוט תלך לרופא עור שיתן לך את הטיפול שמתאים לך.

כמובן שרצוי להמנע מהדברים שמחמירים רוזציאה, כמו - חום/קור עז, חשיפה לשמש, משקאות אלכוהוליים, מאכלים חריפים, פעילות גופנית מאומצת מידי.

אפשר גם לשים מייקאפ, גם גבר יכול לשים אבל בשכבה דקה יותר, יש מייקאפים מעולים שלא רואים אותם בכלל (עדיף חברות קוסמטיקה מהטובות, פשוט תבקש דוגמית ותנסה, כל מייקאפ נראה אחרת במרקם ובהתאמה לצבע העור שלך, תנסה עד שתמצא)
    אם רוצים מראה שזוף אפשר להשתמש בשיזוף ללא שמש של דוקטור פישר, היפואלרגני.

שיהיה בהצלחה, אשמח אם תעדכן אותי !
    יום טוב ומוצלח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו