מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוזצאה וdemodex folliculorumהילה25/12/2009
האם ידוע למישהו על הקשר בין 2 האבחנות שניתנו על ידי רופאים שונים
כמו כן האם ידוע למישהו על טיפול בנ"ל ע"י מריחה של loxio calminol עם sulfur קיבלתי טיפול כזה ע"י רופאה ,שגרם להחמרה בפצעים בפנים ,התיעצתי איתה והיא המליצה להמשיך ולהתגבר על הראקציה,לדבריה ישתפר בהמשך. אני חוששת. האם למישהו יש ניסיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
27/12/2009לי אין ניסיון בעניין.
אשמח להתעדכן בעצמי על העניין, אשאל על זה רופאים,
נהיה בקשר
שיהיה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה שאלה
איציק01/03/2010הילה שלום, האם הרופאה היא פרופ'ברנר? גם אני אובחנתי כחולה בטפיל דמודקס וקיבלתי את התמיסה קלמין + סולפור. האם המשכת בטיפול? האם הוא עזר? האם לקחת תרופות נוספות? האם טופלת בתכשירים אחרים? מחכה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם מה שקרה לי עם ד"ר ברנר
ישראלית02/03/2010באתי עם רוזציאה מאוד מאוד קלה ואכן בעזרת התמיסה היתה הטבה בהתחלה, אבל בשלב מסוים החלה החמרה ואז גם התדרדרות דרסטית במחלה.
מאוחר יותר נאמר לי ע"י רופאים אחרים שהטיפול שלה היה שגוי, חסר אחריות ובעיקר בלתי הפיך.
אם לא הייתי משתמשת בתמיסה כנראה שמצבי היה יותר טוב והיו נחסכות ממני כמה שנים של סבל...
התמיסה שהיא נותנת מיבשת מאוד וגם מכילה קורטיזון! אם אתם שוקלים להפסיק את הטיפול כדאי לעשות זאת רק באופן הדרגתי!
כדאי גם להתיעץ עם רופא נוסף אם לא מרוצים מהטיפול שלה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישראלה
איציק03/03/2010תודה על תשובתך. אני מיואש , אני לא מוצא את הטיפול שיכול לשפר את מצבי. דר' ברנר אמרה לי שטיפול לאורך זמן ישפר את מצב הרוזציאה. באיזה תרופות או תכשירים את משתמשת? באיזה סבון את משתמשת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אדמומיות באף ונימים בולטים בצבע כחול
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?