רוזצאה וdemodex folliculorum

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזצאה וdemodex folliculorum
    הילה
    25/12/2009

האם ידוע למישהו על הקשר בין 2 האבחנות שניתנו על ידי רופאים שונים
    כמו כן האם ידוע למישהו על טיפול בנ"ל ע"י מריחה של loxio calminol עם sulfur קיבלתי טיפול כזה ע"י רופאה ,שגרם להחמרה בפצעים בפנים ,התיעצתי איתה והיא המליצה להמשיך ולהתגבר על הראקציה,לדבריה ישתפר בהמשך. אני חוששת. האם למישהו יש ניסיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזצאה וdemodex folliculorum

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הילה

27/12/2009

לי אין ניסיון בעניין.
    אשמח להתעדכן בעצמי על העניין, אשאל על זה רופאים,
    נהיה בקשר

שיהיה שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה שאלה

איציק
    01/03/2010

הילה שלום, האם הרופאה היא פרופ'ברנר? גם אני אובחנתי כחולה בטפיל דמודקס וקיבלתי את התמיסה קלמין + סולפור. האם המשכת בטיפול? האם הוא עזר? האם לקחת תרופות נוספות? האם טופלת בתכשירים אחרים? מחכה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם מה שקרה לי עם ד"ר ברנר

ישראלית
    02/03/2010

באתי עם רוזציאה מאוד מאוד קלה ואכן בעזרת התמיסה היתה הטבה בהתחלה, אבל בשלב מסוים החלה החמרה ואז גם התדרדרות דרסטית במחלה.
    מאוחר יותר נאמר לי ע"י רופאים אחרים שהטיפול שלה היה שגוי, חסר אחריות ובעיקר בלתי הפיך.
    אם לא הייתי משתמשת בתמיסה כנראה שמצבי היה יותר טוב והיו נחסכות ממני כמה שנים של סבל...
    התמיסה שהיא נותנת מיבשת מאוד וגם מכילה קורטיזון! אם אתם שוקלים להפסיק את הטיפול כדאי לעשות זאת רק באופן הדרגתי!

כדאי גם להתיעץ עם רופא נוסף אם לא מרוצים מהטיפול שלה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לישראלה

איציק
    03/03/2010

תודה על תשובתך. אני מיואש , אני לא מוצא את הטיפול שיכול לשפר את מצבי. דר' ברנר אמרה לי שטיפול לאורך זמן ישפר את מצב הרוזציאה. באיזה תרופות או תכשירים את משתמשת? באיזה סבון את משתמשת? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו