מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלידל יכול להחמיר את האדמומיות ?מאיה02/03/2010
אני פונה לבעלי ניסיון בשימוש באלידל
התחלתי להשתמש באלידל קרם ואני מרגישה יותר צריבה ויותר אדמומיות מאשר לפני האם להפסיק או ששיפור מגיעה אחרי שימוש לאורך זמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב מאיה
03/03/2010הי מאיה,
זה מה שידוע לי על המשחה-
בתחילת השימוש במשחת אלידל, יש תופעת לוואי של חום וצריבה, אך זה חולף.
רצוי למרוח שכבה דקה של המשחה רק על האיזורים הרצויים.
מומלץ לעשות הפסקות עם השימוש במשחה מידי פעם, וגם לא למרוח כל יום באופן קבוע:
אני עושה הפסקה של יום או יומיים, אחרי יומיים שלושה שמרחתי.
מניסיון, עדיף למרוח לפני השינה משום שהמשחה שומנית (בהתחלה ניסיתי למרוח בבוקר והעור שלי נראה שומני במשך כל היום וגם המייקאפ לא נמרח טוב על אלידל, לאחר זמן קצר העור נראה מבריק).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדיאל
דנה19/12/2010שלום,
אני לצערי סובלת מסבוריאה, והומלץ לי להשתמש בקרם אלידל ממאמרים שקראתי ששימוש ממושך בקרם עלול לגרום לסרטן ולכן לא מומלץ להשתמש בו.
אם יש לך משחה לא סטראודית להמליץ לי שעוזרת לך אשמח לשמוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אדיאל - תגובה
יפית כהן22/12/2010דנה ערב טוב!
סבוראה או סבוראיק דרמטיטיס הינה מחלה דלקתית של העור, המאופיינת בגרד וברבדים אדומים בעיקר באזורים משופעי בלוטות חלב כדוגמת: כנפות האף, לחיים, גבות, סנטר וקרקפת. בנוסף, קיימת הפרשת יתר של בלוטת חלב והצטברות של קשקשת יבשה.
לעיתים המחלה מלווה בזיהום פטרייתי(Pityrosporum Ovale).
אציין, כי בעורם של חולי רוזצאה ניתן לאבחן במיקרים רבים גם תסמינים של מחלה/הפרעת עור זו!
ולשאלתך, קיימת משחה בשם ניזורל המכילה מרכיב אנטי פטרייתי(Ketoconazole)- משחה הניתנת במקרים רבים לטיפול בסבוריאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלידל
אלי05/04/2010לי כמות קטנה מאוד של אלידר מעבירה את האדמומיות, לדעתי אם אלידל לא עוזר לך אז אין טעם להמשיך עם אלידל, ישנם רופאים שמעריכים שאלידל יכול לגרום להתפתחות של גידולים סרטניים ולכן יש לצמצם את השימוש בו למינימום ורק אם אין תרופה אחרת שעוזרת אלידל גורם גם אצלי לתחושת חום באיזור המריחה אבל זה חולף במקרה שלי בתוך מספר שעות עד יום ובדרך כלל אן מורחים בליילה לפני השינה אז זה לא מפריע, ככל שידוע לי מאוד רצוי שלא להסתובב בשמש עם אלידל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רוזצאה יכולה להיות קשורה לעיניי
רויטל21/01/2011שלום על פי התסמינים המופיעים בפורום גם לי יש רוזצאה שבאה לידי ביטוי בצורות שונות במהלך חיי. כרגע לאחר שהייתה לי השפעה אלרגית שוב התפרצה הרוזצאה אך הפעם היא מלווה גם בעיניים אדומות ונפוחות הגורמות גם לשקיות שחורות מתחת לעיניים. האם יש קשר על פי הידע שלכן בין התופעה הזאת להופעת הרוזצאה
תודה ובברכה,רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אדמומיות באף ונימים בולטים בצבע כחול
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?