zenmed

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• zenmed
    סיגל
    03/03/2010

שלום,
    לפני כחצי שנה נאמר לי שיש לי רוזצאה. במהלך חיפושיי באינטרנט גיליתי שיש חברה שנקראת zenmed אשר יש לה מוצרים ספיציפיים לטיפול ברוזצאה. מדובר במוצרים טבעיים ללא מרשם רופא ונראה כי הם מסייעים מאד בכל הנוגע לתופעות של המחלה. רציתי לדעת האם שמעתם על חברה זו ואם כן האם ניתן לקנות את המוצרים שלה בארץ.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    zenmed

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה על התשובה המהירה

סיגל
    03/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיגל

15/03/2010

אני אישית לא מכירה את החברה הזאת,
    אולי יש מישהו אחר בפורום שיכול לתת תשובה,

גם אני אשמח לקבל נתונים על החברה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ZENMED

אלי
    05/04/2010

גם אני פגשתי המלצות על תכשיר זה אך פגשתי יותר חוות דעת לפיהן התכשיר לא עזר, ככל הידוע לי רצוי להשתמש בתכשירים שרופא העור ממליץ עליהם (דרמטולוג), אחרת עלולים לבזבז הרבה זמן וכסף לשווא וגם להתאכזב לא מעט. ברוזציאה יכול להיות שתכשיר מסויים יסייע במצב מסויים של המחלה ויגרום להחמרה במצב אחר של המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו