מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובחנה אצלי שלשום רוזציאהללא תיווך20/03/2010
נראית קלה ומתבטאת באדמומית קלה של הלחיים והאף. הרופא רשם ךי אנטיביוטיקה מינוציקלין 100 מ"ג- אחד ביום ומריחת ג'ל רוזקס פעמיים ביום. יש כבר הטבה ניכרת (אחרי 3 ימים!!!) וצבע העור כמעט רגיל לחלוטין. האמת כשניכנסתי לרופא הוא לא ראה את זה מייד, הוא אבחן רק כשהסתכל בהגלה ממש מקרוב.
האם להפסיק עם הכדורים או להמשיך לפחות חודש? מה נסיונכם עם טיפול זה?
האם עלי לצפות ל"התקפים" של המחלה ואם בכלל להתייחס לזה כאל מחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
24/03/2010ברוך הבא לפורום,
טוב שעלו על המחלה מייד בתחילתה, כך שאתה יכול למנוע את ההתפתחות שלה.
אני מניחה שאצל כל אחד המחלה מתבטאת בצורה שונה,
אצלי בתחילת התפרצות המחלה, היתה רק מופיעה הסמקה חריפה פעם בכמה זמן,
וכשלא היתה לי את ההסמקה לא היו סימנים או עור אדום.
אבל לאחר כשנה הופיעו סימנים ועור אדמדם באופן קבוע,
והרגישות לחום ושמש התגברה,
(לא הצליחו לאבחן אותי, אז לא ידעתי שאני צריכה להמנע מחום ושמש).
בכל מקרה, אני ממליצה לך, כדי שהמחלה תישאר בתחילתה ולא תתפתח,
להמנע מחשיפה לשמש וחום, מקלחות חמות, אלכוהול, מאמץ גופני גדול מידי,
לחץ, מאכלים חריפים/חמים.
עם כדורי אנטיביוטיקה רצוי לעשות הפסקות, עדיף שתתייעץ עם רופא העור שלך לגבי זה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. וקצת הסבר ומחשבות
ללא תיווך26/03/2010בינתיים אני מנהלת אורח חיים רגיל לחלוטין, למעט חשיפה לשמש ככל האפשר והימנעות ממאכלים חריפים. מקווה שזה לא יחמיר ומשתדלת לא להתייחס אל עצמי כחולה. הג'ל והאנטיביוטיקה עוזרים. התחלתי לקרוא על רוזציאה בכל מיני אתרים וראיתי שיש אפשרות שלאחר זמן מה היא נעלמת ולא שבה. מקווה שזה המצב אצלי. חשיבה חיובית נראית לי כדרך טובה להירגע מהאבחנה.
תודה על ההתייחסות. אמשיך להסתייע בפורום. שמחה שמצאתי אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אדמומיות באף ונימים בולטים בצבע כחול
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)