רוזקס ג'ל

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזקס ג'ל
    אלי
    05/04/2010

חזרתי לנסות רוזקס כי קראתי שזה טוב כטיפול לטווח ארוך, אני רואה שהרוזקס ג'ל גורם לי למעט אדמומיות. האם זה מוכר שרוזקס ג'ל גורם לאדמומיות מסויימת בתחילת השימוש בו ? האם נכון שהשפעת הטיפול עם רוזקס מורגשת רק לאחר מספר שבועות ? האם במידה וזה גורם לי לאדמומיות מעטה אז רצוי להפסיק את השימוש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזקס ג'ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשתמש בממש מעט ג'ל, לא יותר מפעמיים

ללא תיווך
    13/04/2010

ביום, ואחרי רחצה, כשהעור נקי. אני משתדלת גם לא לצאת לשמש אחרי שמרחתי ג'ל. אובחנתי לפני פחות מחודש והתחלתי לקחת מינוציקלין אחד ביום ולמרוח את הג'ל. יש שיפור מאד משמעותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אלי

19/04/2010

הי אלי

מהניסיון שלי, רוזקס הפחית את האדמומיות, אני כבר לא זוכרת כמה זמן לקח לזה לעבוד,
    אולי עדיף להתייעץ עם רופא עור בעניין הזה.

האדמומיות יכולה להיגרם גם מהדברים שמחמירים רוזציאה כמו חשיפה לשמש ולחום, לחץ נפשי, אלכוהול, מאכלים חריפים, פעילות גופנית מאומצת מידי.

מומלץ להימנע מדברים אלו ככל הניתן גם כשמשתמשים במשחות.

בהצלחה!
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו