טיפול

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• טיפול
    טלי
    16/07/2010

היי,

רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני מתחילה טיפול חדש שמצאתי באיזה אתר.

הטיפול מתחלק לשני חלקים - טיפול חיצוני בעור, המתבסס על מי חמצן בריכוז נמוך על הפצעים ושימוש בחומצה בורית בכביסה ובבית וטיפול תזונתי וחיזוק המערכת החיסונית למניעת חזרת הפצעים.

האם מישהו יודע על נזקים שטיפול כזה יכול לגרום?

ממה שקראתי על חומצה בורית לא הייתי רוצה להכניס אותה הביתה כל כך בקלות אבל אם זה עובד...

אשמח לכל תגובה.

תודה,
    טלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי טלי

ישראלית
    18/07/2010

תזונה וחיזוק מערכת חיסונית - נשמע מצוין!
    לגבי שאר הטיפולים שציינת - אני ממליצה להתייעץ עם רופא. הטיפולים נשמעים אגרסיביים וכדאי מאוד לקבל חוות דעת מקצועית לפני שמתחילים טיפולים כאלו.
    באופן כללי, לא כדאי להתחיל טיפולים על דעת עצמך עקב מידע שנקרא באינטרנט. גם כאן בפורום, למרות שכולנו מכירים את הרוזציאה, עדיין אנחנו לא יכולים להמליץ בשום אופן על טיפול כזה או אחר. את זה יכול לעשות רק רופא שרואה אותך ויכול לתת אבחנה מקצועית.
    אם את כבר נאבקת בבעיות עור, עדיף למנוע נזקים עתידיים ולקחת את הנושא הזה מול רופא ולא מול פורום אינטרנטי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טלי
    20/07/2010

היי,

את כנראה צודקת.. תודה רבה ושבוע נפלא

טלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

יפית כהן
    18/07/2010

טלי שלום וברוכה הבאה לפורום!

לפני היותך "שפנת ניסיונות" של טיפול זה או אחר, אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר מה הבעיה?

האם אובחנת כחולת רוזצאה? או שהנך סובלת מאקנה? מהם הסימפטומים הנראים בעור פנייך?

טיפול תזונתי וחיזוק מערכת החיסון תמיד מומלצים, אך אלו אינם בהכרח מבטיחים את מניעתם החוזרת של הפצעים.

באשר למי חמצן ולחומצה בורית אשמח להתייחס, אך ראשית, חסרים לי קצת פרטים כפי שציינתי.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו