מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולטלי16/07/2010
היי,
רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני מתחילה טיפול חדש שמצאתי באיזה אתר.
הטיפול מתחלק לשני חלקים - טיפול חיצוני בעור, המתבסס על מי חמצן בריכוז נמוך על הפצעים ושימוש בחומצה בורית בכביסה ובבית וטיפול תזונתי וחיזוק המערכת החיסונית למניעת חזרת הפצעים.
האם מישהו יודע על נזקים שטיפול כזה יכול לגרום?
ממה שקראתי על חומצה בורית לא הייתי רוצה להכניס אותה הביתה כל כך בקלות אבל אם זה עובד...
אשמח לכל תגובה.
תודה,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טלי
ישראלית18/07/2010תזונה וחיזוק מערכת חיסונית - נשמע מצוין!
לגבי שאר הטיפולים שציינת - אני ממליצה להתייעץ עם רופא. הטיפולים נשמעים אגרסיביים וכדאי מאוד לקבל חוות דעת מקצועית לפני שמתחילים טיפולים כאלו.
באופן כללי, לא כדאי להתחיל טיפולים על דעת עצמך עקב מידע שנקרא באינטרנט. גם כאן בפורום, למרות שכולנו מכירים את הרוזציאה, עדיין אנחנו לא יכולים להמליץ בשום אופן על טיפול כזה או אחר. את זה יכול לעשות רק רופא שרואה אותך ויכול לתת אבחנה מקצועית.
אם את כבר נאבקת בבעיות עור, עדיף למנוע נזקים עתידיים ולקחת את הנושא הזה מול רופא ולא מול פורום אינטרנטי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי20/07/2010היי,
את כנראה צודקת.. תודה רבה ושבוע נפלא
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול
יפית כהן18/07/2010טלי שלום וברוכה הבאה לפורום!
לפני היותך "שפנת ניסיונות" של טיפול זה או אחר, אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר מה הבעיה?
האם אובחנת כחולת רוזצאה? או שהנך סובלת מאקנה? מהם הסימפטומים הנראים בעור פנייך?
טיפול תזונתי וחיזוק מערכת החיסון תמיד מומלצים, אך אלו אינם בהכרח מבטיחים את מניעתם החוזרת של הפצעים.
באשר למי חמצן ולחומצה בורית אשמח להתייחס, אך ראשית, חסרים לי קצת פרטים כפי שציינתי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?