אדמומית

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אדמומית
    דנה
    26/07/2010

לפני שבוע נשרפתי מהשמש ומאז הופיעה לי פריחה בפנים שלא עוברת. יכול להיות שקיבלתי רוזציאה? אני בת 23. רוםא העור שלי יצא לחופשה ולכן אני פונה בפורום. מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומית

יפית כהן
    28/07/2010

דנה שלום, וברוכה הבאה לפורום!

בהתייחס לשאלתך, מבלי לראות במה מדובר, לא ניתן לקבוע עובדה זו חד משמעית!

מאחר וציינת כי "נשרפת" מהשמש, ממליצה לך ראשית, להשתמש במשחה בשם ביאפין( Biafine).

המשחה מצויינת לטיפול והקלה במקרים של כוויות שמש, כוויות שטחיות ופצעים שטחיים בכלל!

החומר הפעיל במשחה הינו טריאתנולאמין- חומר נוגד דלקת. המשחה קיימת בשני גדלים

ואופן השימוש הינו מריחה בשכבה עבה על פנים לחות בכל האזורים המודלקים.

לידיעה, קרני השמש מגבירות עוד יותר את הסימפטומים המופיעים כבר בפניהם של חולי רוזצאה, קרי, אדמומית ודלקתיות . כך שאם תסמינים אלו לא הופיעו בפניך באופן קונסיסטנטי טרם
    חשיפתך לשמש, הייתי משערת כי הפריחה המופיעה בפנייך הינה כנראה כתוצאה מכוויה שטחית!

בכל מקרה, רק רופא עור יוכל לתת לך אנמנזה מדוייקת לגבי פשר הפריחה!

שנית, ממליצה לך לסגל לעצמך ואפילו כחובה שמוש בקרם הגנה (Broad Spectrum), עם כל חשיפה לשמש.

זכרי, כי חשיפה לשמש מאיצה את הזדקנות העור, במיוחד כשמדובר בחשיפה לא מבוקרת!!!

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו