מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוזיציאה-טיפולשלומי20/12/2010
שלום,
אני מאדים בפנים, לפעמים ממש מאדים, מגיל צעיר. הסיבות הן שונות לדוגמא: שמש, לחץ, חום, קור, ישיבה ממושכת, אוכל, שינה על הפנים ועוד.
התופעה גורמת לי לאי נוחות, לחץ חברתי (שמגביר את התופעה עצמה), ביטחון עצמי נמוך, קושי תפקודי בחברה, וכתוצאה מכך לתשישות נפשית ודיכאון.
הגעתי למסקנה שאני חייב לטפל בעצמי. אני לא בטוח שיש לי את תופעת הרוזיציאה ואני מבין שאין ממש טיפול לבעיה.
האם יש לי רוזיציאה לפי התיאור? מה עלי לעשות כדי לאבחן? (רופא משפחה/רופא עור/ פסיכולוג ).
שוטטתי ברשת וקראתי סיפור של אישה שטוענת שהיא ניסתה תכשירים שעזרו לה מאוד.
האם אתן מכירות את התכשירים האלה?האם הם יכולים לעזור לי?
תודה! ותודה על הפורום המקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוזיציאה-טיפול - תגובה
יפית כהן21/12/2010שלומי ערב טוב וברוך הבא לפורום!
ראשית, אדגיש ואומר כי מבלי לראות במה מדובר לא יהיה זה מיקצועי לאבחן על סמך תיאורך כי אכן מדובר ברוזצאה או במחלת/הפרעת עור אחרת!
אנמנזה של העור במיוחד למצבים של רוזצאה נעשת אך ורק ע"י איש מקצוע מומחה.
על כן, ראשית ממליצה לך בשלב הראשון לפנות לרופא עור!
אינני יודעת באיזה קופ"ח הנך חבר, אך מהכרות אישית אוכל להמליץ לך על רופאים מצויינים כדוגמת דר' רונן אלקלעי, דר' יוסף שירי ודר' דוד פרידמן.
לא אוכל להמליץ על תכשיר זה או אחר שכן כאמור איננו יודעים אם מדובר ברוזצאה או שמדובר רק "בסומק נעורים" המאופיין בהתרחבות של נימי דם.
אשמח אם תעדכן אותנו בהמשך.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?