רוזיציאה-טיפול

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזיציאה-טיפול
    שלומי
    20/12/2010

שלום,

אני מאדים בפנים, לפעמים ממש מאדים, מגיל צעיר. הסיבות הן שונות לדוגמא: שמש, לחץ, חום, קור, ישיבה ממושכת, אוכל, שינה על הפנים ועוד.

התופעה גורמת לי לאי נוחות, לחץ חברתי (שמגביר את התופעה עצמה), ביטחון עצמי נמוך, קושי תפקודי בחברה, וכתוצאה מכך לתשישות נפשית ודיכאון.

הגעתי למסקנה שאני חייב לטפל בעצמי. אני לא בטוח שיש לי את תופעת הרוזיציאה ואני מבין שאין ממש טיפול לבעיה.

האם יש לי רוזיציאה לפי התיאור? מה עלי לעשות כדי לאבחן? (רופא משפחה/רופא עור/ פסיכולוג ).

שוטטתי ברשת וקראתי סיפור של אישה שטוענת שהיא ניסתה תכשירים שעזרו לה מאוד.
    האם אתן מכירות את התכשירים האלה?האם הם יכולים לעזור לי?

תודה! ותודה על הפורום המקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזיציאה-טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזיציאה-טיפול - תגובה

יפית כהן
    21/12/2010

שלומי ערב טוב וברוך הבא לפורום!

ראשית, אדגיש ואומר כי מבלי לראות במה מדובר לא יהיה זה מיקצועי לאבחן על סמך תיאורך כי אכן מדובר ברוזצאה או במחלת/הפרעת עור אחרת!

אנמנזה של העור במיוחד למצבים של רוזצאה נעשת אך ורק ע"י איש מקצוע מומחה.
    על כן, ראשית ממליצה לך בשלב הראשון לפנות לרופא עור!

אינני יודעת באיזה קופ"ח הנך חבר, אך מהכרות אישית אוכל להמליץ לך על רופאים מצויינים כדוגמת דר' רונן אלקלעי, דר' יוסף שירי ודר' דוד פרידמן.

לא אוכל להמליץ על תכשיר זה או אחר שכן כאמור איננו יודעים אם מדובר ברוזצאה או שמדובר רק "בסומק נעורים" המאופיין בהתרחבות של נימי דם.

אשמח אם תעדכן אותנו בהמשך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו