לחיים אדומות .

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• לחיים אדומות .
    דניאל
    18/01/2011

שמי דניאל ואני בן 17 כשהייתי ב14 החלה אצלי מין פריחה [ עכשיו אני יודע שזו לא פריחה] אף פעם לא הלכתי לרופא עור או משהו והחלתי לטפיל בזה רק לפני כמה זמן .

יש לי לחיים אדומות נגיד בבית אחרי מקלחת לא חמה ולא קרה יש אין לי ממש אדום בלחיים אבל נגיד בבית ספר או בחוץ הם נהיות אדומות ואם אני מסמיק אז הלחיים בכלל אדומות .. חשוב להזכיר שמתחילת גיל ההתבגרות לא היו פצעים כול לכול בן נוער אחר היה לי הרבה על האף אבל אף פעם לא בפנים גם עכשיו אין לי בכלל אבל זה ממש משגע אותי הלחיים ... קראתי בפורום אחד ואמרו לי לשטוף פנים כשאני בבית ספר כדי להרגיע את זה [ עשיתי את זה ואני לא רואה שום שינוי ] . בהתחלה פחדתי וחשבתי שיש לי אקנה או רוזציאה אבל קראתי בפורום והתברר לי שזה מגיע רק אחרי גיל 30 או 40 אז אמרתי לא יכול להיות אני רק בן 17 , אמרו לי שזה יעבור לי אחרי גיל 21 ומישהו אמר פה בפורום שזה " סומק נעורים" אז השאלה שלי היא זה באמת יעבור לי אחרי גיל 18-21 או שזה ישאר אצלי תמיד ? והאם יש משחות מיוחדות שאני יוכל להשתמש בהם בבית ספר כדי להפחית את התופעה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחיים אדומות .

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיים אדומות . - תגובה

יפית כהן
    21/01/2011

דניאל שלום וברוך הבא לפורום!

ממליצה לך בשלב ראשון לפנות לרופא עור על מנת שיוכל לאבחן ולתת אנמנזה מדוייקת!
    אשמח אם תוכל לאחר לעדכן, על מנת שאוכל להתייחס באופן קונקרטי!

אדגיש כי מבלי לראות במה מדובר, לא יהיה זה מיקצועי לתת עצות, רשימת משחות או
    פתרונות!

בברכת שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו