מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוזיאציה ואימוני כושרגיא02/05/2011
רופא העור איבחן לי רוזאציה בפנים כל התמסינים מתאימים לצערי.
עכשיו אני מתחיל אנטיביוטיקה
רציתי לשול כי הרופא ואני פיספסנו..:(
אני מתאמן במכון כושר עושה שם אירובי ומזיע ופניי מאדימות הם עליי להפסיק להתאמן במכון כושר כי הבנתי שלא טוב להעלות את חום הגוף ולהזיע.
אשמח לתשובה ותודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזיאציה ואימוני כושר - תגובה
03/05/2011הי גיא וברוך הבא לפורום!
אני ממש מבינה את המצב שלך, גם אני הייתי עושה המון כושר לפני שאובחנתי.
חום לא טוב למחלה וגם לא אירובי.
אתה יכול להתאמן בחדר כושר, חשוב שיהיה ממוזג וקריר. אבל לעשות הפסקות למנוחה בין מכשיר למכשיר.
להשתדל לא להרים משקולות כבדות מידי כי גם זה יכול להחמיר את המחלה.
(בכל מקרה, אם אתה רוצה חיטוב הגוף אז מומלץ להרים משקל קל יותר עם חזרות מרובות יותר, תתייעץ עם המאמן)
אני למשל, מתאמנת בבית עם מזגן, יש לי אופני כושר ביתיים. אני עושה גם תרגילים ומרימה משקולות אבל לא כבדות מידי.
אפשר לעשות כושר וגם לא להחמיר את המחלה, אני מרגישה ששמירה על כושר מאוד עוזר לי להתמודד עם החום.
פשוט שים לב שאתה לא מחמם את הפנים יותר מידי ושהחדר קר כשאתה מתאמן.
איזה סוג אנטיביוטיקה הרופא נתן לך?
ולאיזו מטרה?
בהצלחה!
אשמח לשמוע ממך שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא רשם לי
גיא03/05/2011מינוצקילין.
בנוסף הההערות שלו כללו המנעות ממשקאות חמים מאלכוהול משקולד ממאכלים חריפים מחשיפה לשמש..ממקלחות חמות...מה עוד נותר?:)
לגבי המכון..היהי לי קשה לוותר על ההליכון הארובי..אומנם אני מזיע והפנים שלי הופכות אדומות כעגבנייה אך זה חשוב לי..
האם אין פתרון? ניגוב הפנים במגבת לחה או משהו כדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אדמומיות באף ונימים בולטים בצבע כחול
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?