4 שאלות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4 שאלות בבקשה
    .גולשת
    03/12/2011

שלום רב
    4 שאלות בבקשה:
    1. באיזה שלב אחרי כמוטרפיה והקרנות עקב סרטן השד,
    ניתן להתחיל השתלות שיניים?

2. והאם אפשר לבצע טיפול שיניים רגיל (של עקירה, סתימות, וכו')כבר מייד בתום הקרנות?

3. האם ידוע לכם, אמפירית, על תופעה של "התפרקות שיניים, שבירתם." בגלל כמוטרפיה והקרנות לסרטן השד? הרבה מאד שיניים נפגעו ואני זקוקה להרבה טיפולים.

4. האם אם אני חולת סכרת (אנסולין) מאוזנת, אך עם סטנדים בקורונרים, ועוד... ואטופל בפמרה (כדור כטיפול כמוטרפי ל 5 שנים) - הטיפול יכול להתבצע בכל מרפאת שיניים ציבורית של סמייל, או שרצוי בית חולים? (בבית חולים התשלום אמור להיות נמוך יותר במקרה זה?)

מאד חשובות לי התשובות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    4 שאלות בבקשה

הוספת תגובה

• 4 שאלות בבקשה - תגובה

ד``ר מאיר רקוץ`
    03/12/2011

לגולשת שלום,

כל נושא הטיפולים הדרושים אם הם טיפולים משמרים או כירורגיים(עקירות) תלויים בראש ובראשונה ביכולת ההתאוששות של המנגנון החיסוני שלך.
    הרופא האונקולוג המטפל צריך להמציא לרופא השיניים את פירוט הטיפולים אותם עברת, המלצותיו לאור הטיפול התומך אותו את מקבלת כיום וספירות הדם העדכניות שלך.
    לאור המלצותיו וממצאי הבדיקות יהיה ניתן לקבוע תוכנית טיפול עדכנית.

מומלץ שתגיעי ראשית לבדיקה ביחידה דנטלית בבי"ח או שתבדקי ע"י מומחה ברפואת הפה ולאחר מכן ניתן יהיה לראות אם הטיפולים יכולים להתבצע גם במסגרת מרפאה ציבורית

בהצלחה

דר' מאיר רקוץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה