שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    14/06/2015

שלום,
    בת 26.לפני 18 שנה עברתי השתלת מח עצם מאחי עקב APLASTIC ANEMIA . לאחר ההשתלה היה לי GVH קשה בעיקר במערכת העיכול , העור, ריריות הפה והשפתיים. קיבלתי תרופות והמצב השתפר אך הרגישות בריריות הפה והגוון הלא אחיד של השפתיים נשאר עד היום.לא נוטלת תרופות כבר 18 שנה. את ההשתלה עברתי בהדסה עין כרם ובמשך כשנה לאחר ההשתלה טופלתי במרפאת פה ולסת שם .לאחרונה הופיעו לי שני כתמים חומים על השפה. כשהלכתי לרופא עור הוא אמר שזה כנראה מהשמש ,שאלתי אותו אם זה לא יכול להיות ביטוי של GVH והוא אמר שלדעתו זה מהשמש (אני לא בטוחה שהוא ידע מה זה GVH)האם לדעתך כתמים חומים על השפה יכולים להיות ביטוי לGVH (כאמור, מההשתלה ועד היום יש לי גוון לא אחיד בשפתיים ורגישות רבה בהם) והאם יש משחות להעלמתם/טיפולם/הבהרתם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר חיים רפפורט
    22/06/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה