הלבנה וחרסינה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנה וחרסינה בהריון
    דקלה
    20/07/2008

שלום רב, אני בת 32 ובשליש השני (שבוע 17) להריוני. לפני שנים רבות שברתי במעט את שתי שיניי הקדמיות העליונות- רופא השיניים שייף לי אותן במידה ניכרת ובנה לי עליהן השלמה (לא כתר). כיום, למעלה מעשר שנים אחרי, מצב ההשלמה לא אסטתי מספיק, אך הייתי שמחה להציל את השיניים ולהימנע מכתר. בייעוץ שקיבלתי בטרם נכנסתי להריון נאמר לי כי ככל הנראה ניתן להדביק עליהן חרסינה ולהימנע מכתר. אני מעוניינת לעבור הלבנת שיניים בטרם הדבקת החרסינה - האם הטיפולים הללו, קרי הלבנה והדבקת חרסינה, מותרים בהריון או שמומלץ להמתין עם הטיפולים??? יש לי גם כשלושה חורים, אך כבר ראיתי שענית בשאלה הקודמת כי אין בעיה עם הרדמה וסתימת חורים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנה וחרסינה בהריון

הוספת תגובה

• הלבנה וחרסינה

ד``ר חיים רפפורט
    20/07/2008

שלום דקלה
    ציינת בשאלתך שהמצב כבר קיים מזה מספר שנים. במידה וברצונך לבצע הלבנה רצוי לבצעה בטרם ביצוע שחזור י החרסינה שכן הדבר חשוב לצורך התאמת צבעים טובה.לדעתי לא הייתי ממהר לבצע הלבנה דוקא בהריון. המתיני מעט והתאוששי לאחר הלידה הצפויה ואז גשי לטיפול שהזכרת.
    בהצלחה
    בברכה
    ד"ר רפפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה