חולה סוכרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה סוכרת
    ל.
    28/07/2008

אני בחור בן 27 סובל ממחלת הסוכרת (סוכרת נעורים) לפני כחמישה ימים התחלתי להרגיש כאבים חזקים מאוד בלסת התחתונה ובלסת העליונה בצד ימין, התחושה היא כמו של חור בשן (זרמים חזקים מאוד ) התחושה מלווה אותי 24 שעות ולא רק בזמן אכילה או שתייה. לאחר ביקור אצל רופא שיניים נאמר לי כי צוואר השן שלי בלסת העליונה והתחתונה חשופים ולכן הכאבים. הרופאה עשתה לי טיפול עם פלואוריד והטיפול לא עזר. הכאבים הם חזקים מאוד ולכן אשמח להתייעץ האם כדאי לעשות טיפול שורש על מנת להשתיק את הכאבים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה סוכרת

הוספת תגובה

• כאב בצוואר השן

ד``ר חיים רפפורט
    28/07/2008

האם בוצעו צילומים ו/או בדיקות נוספות אשר יכולים להשפיע על ההחלטה. במידה בדיקות עזר נוספות שליליות יש לשקול לפי עוצמת ותדירות הופעת הכאבים. הטיפול בפלואוריד אינו בהכרח עוזר לאחר טיפול חד פעמי. לדעתי לא כדאי למהר ולבצע טיפול שורש אלא אם כן קיימת ודאות או סבירות גבוהה שהדבר יעזור שכן מרגע ביצוע טיפול השורש אין דרך חזרה.
    בברכה
    ד"ר חיים רפפורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה