שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רות
    17/08/2008

שלום, אני נערה בת 16 ויש לי צבע צהבהב על השינים מה אפשר לעשתו אני רוצה שהוא יהיה זוהר ולבן. איך אפשר? עברתי ניקוי אבנית וזה יצא ללא הצלחה. מה עושים ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שיניים צהבהבות

ד``ר מאיר רקוץ`
    17/08/2008

לרות שלום,

גוון השיניים משתנה מאדם לאדם ותלוי בהיגיינה האורלית שלו אך גם בתנאים ששררו בזמן תהליך יצירת והסתיידות השיניים . מצבים בהם נתנו לילד בגיל צעיר תרופות או הארעות מצבי דחק רפואיים משפיעים על איכות וגוון השיניים.
    בהחלטה על הלבנת השיניים יש להעריך ראשית את איכות השיניים, מספר וסוג השחזורים הקיימים (סתימות או כתרים), עוצמת או כהות גוון השיניים.
    ישנן מס' שיטות להלבנה אשר מתחלקות בעיקרן לשיטות בהן יש טיפול בשן אחת או הלבנה של מס' שיניים בקשת השיניים.
    ניתן לבצע הלבנה בעזרת כפות אינדיבידואליות והנחת חומר אשר נמסר ע"י רופא השיניים בריכוז המתאים לתקופה קצובה בשימוש ביתי או בטיפולים המתבצעים במרפאה בצורה אינטנסיבית יותר.
    יש לזכור שברוב השיטות , ישנה נסיגה קלה בתוצאות בתום 6-12 חודשים מהתוצאה שהתקבלה מיד לאחר סיום הטיפול הראשוני.
    אנא התייעצי עם רופא השיניים שלך על הצורך והדרך בה ניתן לבצע טיפול שכזה במידה ויש אכן הצדקה לביצועו.

דר' מאיר רקוץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי צבע

ד``ר חיים רפפורט
    17/08/2008

שלום רות
    קודם כל יש לדעת שצבע השיניים הינו צהבהב ולא לבן. אם רוצים "להלבין" כלומר להפוך את השיניים לפחות צהובות ניתן לשקול טיפולי "הלבנה " אך רצוי שיבוצעו ע"י רופ"ש לאחר שבדק את מצב שינייך וכן תוך התיחסות לגילך הצעיר על מנת למנוע פגיעה אפשרית.
    בברכה,
    ד"ר חיים רפפורט
    03-5302686
    03-6325573

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה