מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שורש - חרדהשמי20/08/2008
אני אמור לעבור טיפול שורש תחת זריקה. הבעייה שלי היא לא הכאב מהזריקה עצמה אלא תחושת השיתוק בפנים הנלוות אליה שגורמת לי למחנק ולחרדה גדולה לפני בזמן הטיפול ואחרי. איך והאם ניתן ניתן לבצע ללא האי נעימות הכרוכה? הטיפול לא סובל דיחוי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
א21/08/2008במידה וחייבים לבצע הרדמה ניתן לעתים לעשות שימוש בשיטת הרדמה המרדימה רק את השן המטופלת ואינה מלווה בהרדמה של הרקמות הסובבות כגון שפתים ולחיים- הרדמה זו נקראת הרדמה "אינטרה ליגמנטרית או הרד'מת PDL" בנוסף ניתן לשקול אמצעים נוספים המורידים את רמת החרדה כגון שימוש בסדציה. קיימים צספר סוגי סדציה: נשאפת - ניטרוס אוקסיד, גז צחוק בשמו העממי, סדציה הכרתית הניתנת ע"י בליעה או במתן לוריד. פתרון אשר רצוי לעשות בו שימוש מושכל ולהימנע ככל האפשר הינו הטיפול בהרדמה כללית. כמו נכן ניתן לבדוק ו או לשלב טיפול פסיכולוגי התנהגותי להורדת רמת החרדה . בהצלחה ד"ר רפפורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)