טיפול שורש - חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש - חרדה
    שמי
    20/08/2008

אני אמור לעבור טיפול שורש תחת זריקה. הבעייה שלי היא לא הכאב מהזריקה עצמה אלא תחושת השיתוק בפנים הנלוות אליה שגורמת לי למחנק ולחרדה גדולה לפני בזמן הטיפול ואחרי. איך והאם ניתן ניתן לבצע ללא האי נעימות הכרוכה? הטיפול לא סובל דיחוי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש - חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

א
    21/08/2008

במידה וחייבים לבצע הרדמה ניתן לעתים לעשות שימוש בשיטת הרדמה המרדימה רק את השן המטופלת ואינה מלווה בהרדמה של הרקמות הסובבות כגון שפתים ולחיים- הרדמה זו נקראת הרדמה "אינטרה ליגמנטרית או הרד'מת PDL" בנוסף ניתן לשקול אמצעים נוספים המורידים את רמת החרדה כגון שימוש בסדציה. קיימים צספר סוגי סדציה: נשאפת - ניטרוס אוקסיד, גז צחוק בשמו העממי, סדציה הכרתית הניתנת ע"י בליעה או במתן לוריד. פתרון אשר רצוי לעשות בו שימוש מושכל ולהימנע ככל האפשר הינו הטיפול בהרדמה כללית. כמו נכן ניתן לבדוק ו או לשלב טיפול פסיכולוגי התנהגותי להורדת רמת החרדה . בהצלחה ד"ר רפפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה