הקאות כתוצאה מהרדמה מקומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות כתוצאה מהרדמה מקומית
    אשר
    18/10/2008

אני בן 54 בריא בד"כ. יש לי רגישות לפניצילין. לפני שנה עברתי ניתןח של הוצאת 5 נגעים ממקומות שונים בגב עם הרדמה מקומית בכל מקום. בלילה שלאחר הניתוח הרגשתי בחילות וגם הקאתי. לפני שבוע עברתי טיפול שיניים שכלל כמה זריקות הרדמה והתופע שתוארה קודם חזרה על עצמה בווריציה דומה. בשני המקרים תופעות הלוואי הופיעו כ 12 שעות לאחר הטיפול. שאלתי- האם זה צרוף מקרים או שמא הרדמה מקומית יכולה לגרום לתופעות כנ"ל? אם כן האם יש חומרי הרדמה שלא גורמים לתופעה כזו? מכיוון שאני צריך טיפולי שיניים נוספים עם הרדמות, האם יש בדיקה מקדימה שיכולה להתאים לי חמר הרדמה באפן אישי? בתודה וחג שמח אשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקאות לאחר מס' זריקות הרדמה מקומית

ד``ר מאיר רקוץ`
    21/10/2008

לאשר שלום,

יש צורך לבדוק מה היה המינון המצטבר וסוג חומר האלחוש בשני המקרים.
    קיימת אפשרות של תגובה סיסטמית במידה וכמות חומר האלחוש היתה גבוהה , אך קשה להעריך זאת מתאור הטיפולים שעברת.אין לי מושג האם יש תרופות נוספות אותן אתה לוקח אשר יכולות ליצור תגובת יתר לחומרי האלחוש המקומי שהיו בשימוש.
    הייתי ממליץ שתתיעץ לפני הטיפול הבא עם רופא השיניים ורופא המשפחה שלך.

בברכה

דר' מאיר רקוץ'
    מנהל היחידה לרפואת שיניים לילדים וחולים מורכבים
    המרכז הרפואי ע"ש שיבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה