עקירה כירורגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה כירורגית
    א.
    13/11/2008

שלום רב, יש לי מספר שאלות: 1.האם עקירה כירורגית מבוצעת בהרדמה מלאה? 2.האם עקירה כירורגית מבוצעת בבי"ח, או שאצל רופא השיניים "הרגיל" שלי? 3.כמה זמו נמשך ההליך? יש לציין שאני חולת סוכרת. תודה ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה כירורגית

הוספת תגובה

• עקירה כירורגית

ד``ר מאיר רקוץ`
    14/11/2008

לורד שלום,

1. בהתאם לקושי המצופה בטיפול הכירורגי ומידת שיתוף הפעולה מתקבלת ההחלטה על הצורך בהרדמה כללי. רוב העקירות הכירורגיות מתבצעות תחת אלחוש מקומי ובמקרים אחרים ניתן להוסיף אמצעי הרגעה -טשטוש אם בסדציה קלה, סדציה עמוקה או הרדמה כללית.
    2. ברוב בתי החולים קיימות מחלקות לכירורגיית פה ולסתות אך עקירות כרורגיות מתבצעות גם במרפאותיהם של המומחים לכירורגיית הפה והלסתות ויתכן שגם במרפאתו של הרופא המשפחתי שלך.
    3. משך זמן הטיפול תלוי בין היתר בנתונים המקומיים באזור העקירה, בסיבוכים האפשריים וביכולתו המקצועית של הרופא המטפל
    4. על מצבך הרפואי וכשירותך לעמוד בטיפול הכירורגי צריכים להחליט הרופא המטפל ורופא המשפחה .

בהצלחה

דר' מאיר רקוץ'
    מנהל היחידה לרפואת שיניים לילדים וחולים מורכבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה