מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירה כירורגיתא.13/11/2008
שלום רב, יש לי מספר שאלות: 1.האם עקירה כירורגית מבוצעת בהרדמה מלאה? 2.האם עקירה כירורגית מבוצעת בבי"ח, או שאצל רופא השיניים "הרגיל" שלי? 3.כמה זמו נמשך ההליך? יש לציין שאני חולת סוכרת. תודה ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה כירורגית
ד``ר מאיר רקוץ`14/11/2008לורד שלום,
1. בהתאם לקושי המצופה בטיפול הכירורגי ומידת שיתוף הפעולה מתקבלת ההחלטה על הצורך בהרדמה כללי. רוב העקירות הכירורגיות מתבצעות תחת אלחוש מקומי ובמקרים אחרים ניתן להוסיף אמצעי הרגעה -טשטוש אם בסדציה קלה, סדציה עמוקה או הרדמה כללית.
2. ברוב בתי החולים קיימות מחלקות לכירורגיית פה ולסתות אך עקירות כרורגיות מתבצעות גם במרפאותיהם של המומחים לכירורגיית הפה והלסתות ויתכן שגם במרפאתו של הרופא המשפחתי שלך.
3. משך זמן הטיפול תלוי בין היתר בנתונים המקומיים באזור העקירה, בסיבוכים האפשריים וביכולתו המקצועית של הרופא המטפל
4. על מצבך הרפואי וכשירותך לעמוד בטיפול הכירורגי צריכים להחליט הרופא המטפל ורופא המשפחה .
בהצלחה
דר' מאיר רקוץ'
מנהל היחידה לרפואת שיניים לילדים וחולים מורכבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)